Iti place sa asculti muzica? Iata care sunt cele mai populare playere multimedia

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
9724 citiri
Iti place sa asculti muzica? Iata care sunt cele mai populare playere multimedia

Sunt bune la jogging, pe bicicleta, in masina sau cand calatoresti. Vezi care sunt cele mai vandute playere multimedia, folosite pentru muzica sau pentru filme.

Iata care sunt recomandarile pentru playere folosite indeosebi pentru ascultarea de muzica, dar care stiu sa redea si formate foto sau video. Daca sunt folosite pentru vizionarea de filme, avantajul lor este ca autonomia bateriei este mult mai mare decat la DVD player-ele portabile, spre exemplu. Pe de alta parte, au si ecranul mult mai mic.

GoFear Philips

GoFear Philips poate reda atat fisiere video, cat si audio si are inlusiv FM radio. Poti asculta muzica timp de 36 de ore, radioul poate functiona neintrerupt timp de 16 ore, iar redarea filmelor se poate face fara incarcarea bateriei timp de cinci ore.

Se poate conecta la calculator prin USB, are casti incluse si cantareste numai 65 de grame.

Costa 559 lei.

Cowon iAUDIO

Cowon iAUDIO, care are un ecran de 320 x 240 si cantareste numai 40 de grame, poate reda atat fisiere audio, cat si video, ba chiar si alte tipuri, precum flash. Poate fi folosit inclusiv ca reportofon, iar spatiul de 16 GB este suficient pentru orice librarie muzicala.

Durata de functionare este de sapte ore pentru video si de 29 de ore pentru ascultarea fisierelor audio.

Costa 594 lei.

Sony NWZS755B

Sony NWZS755B are un design subtire, de 7,2 mm si incape usor in orice buzunar. Finisajul de aluminiu mat si textura lucioasa ii dau un aer aparate.

Are o durata foarte mare de utilizare, utilizatorul poate asculta muzica mai bine de 50 de ore la o singura incarcare a bateriei si poate vedea peste 10 ore de filme.

Are o capacitate de 16 GB si o greutate de 55 de grame.

Costa 599 lei

DVD playere

Pentru cine isi doreste o recomandare de dispozitiv portabil care sa redea filme si care sa aiba un ecran mai mare, avem urmatoarele recomandari:

Avem si doua recomandari de DVD playere portabile, special proiectate pentru vizionarea de filme. Stiu sa redea si formate audio sau foto.

DVD Player portabil LG DP650

Acest player de DVD-uri stie sa citeasca toate tipurile de DVD si CD si cele mai cunoscute formate pentru continutul digital, precum mpeg, divx, avi, jpg sau mp3.

Citeste orice tip de DVD, mai putin Blue-Ray si poate fi folosit si ca server multimedia. Are o autonomie relativ mica, de trei ore.

Costa 394 lei.

DVD Portabil Sony FX770W

Acest DVD portabil are o rezolutie a ecranului de 480x234 si cantareste 0,860 de grame.

Decodeaza sunetul Dolby surround, se poate conecta la calculator prin USB si stie sa redea cele mai populare formate de continut digital.

Costa 574 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#player mp4, #muzica digitala , #Electronice