Eton Rukus Solar, un gadget pentru timpul tau liber

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
2613 citiri
Eton Rukus Solar, un gadget pentru timpul tau liber

Eton Rukus Solar, dispozitivul audio cu incarcare solara, nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau in urmatoarea excursie. Pe langa faptul ca iti asigura un fundal sonor timp de opt ore, iti si incarca smartphone-ul folosind energia solara.

Printr-o simpla atingere vei putea conecta orice dispozitiv din preajma cu Eton Rukus Solar si acesta va reda muzica existenta pe acel aparat, singura conditie ar fi ca dispozitivul sa fie dotat cu Bluetooth.

Eton Rukus Solar este foarte usor si are un maner integrat, astfel incat sa iti fie cat mai usor sa il ai mereu aproape.

In plus, dispune de un port USB, ce poate incarca aproape orice smartphone sau dispozitiv mobil, avand si o zona in care acesta poate fi asezat si protejat in timpul transportului.

El dispune si de un ecran "E Ink", care asigura vizibilitate mare in lumina soarelui, din orice unghi l-ai privi. Acest tip consuma un minim de energie si este foarte rezistent.

Daca vrei acest gadget distractiv si util in foarte multe situatii, trebuie sa stii ca el poate fi comandat de pe site-ul Eton pentru 150 de dolari, sau de pe Amazon pentru 127 de dolari.

#Eton Rukus Solar audio, #incarcare solara telefon, #gadget timp liber , #Hardware Audio