Nu poti sa adormi fara zgomot de fundal? Iata o solutie pe care toata lumea o va aprecia

Sambata, 21 Martie 2015, ora 00:00
3019 citiri
Nu poti sa adormi fara zgomot de fundal? Iata o solutie pe care toata lumea o va aprecia
Foto: Hammacher

Odihna este extrem de importanta pentru sanatate, iar somnul reprezinta cea mai importanta parte a acesteia. Dar fiecare dintre noi are un ritm aparte si necesitati ce pot fi extrem de diferite in aceeasi incapere.

Daca faci parte din grupul celor care nu pot adormi fara un zgomot de fundal si optiunea ta devine deranjanta pentru persoana de langa tine, Business24 iti recomanda banderola care se conecteaza wireless la televizorul inteligent.

Astfel, doar tu vei auzi ce se vorbeste la televizor si toata lumea doarme linistita, nu-i asa?

Dispozitivul pare la prima vedere o banala banderola, dar ascunde la interior doua casti ultra fine cu conexiune wireless, pentru a reduce zgomotul ambiental din camera.

Banderola auditiva poate fi comandata online de pe Hammacher Schlemmer si este insotita de un transmitator bluetooth care se conecteza la televizor.

Realizata din material fleece, inovativa banderola este usor de purtat si ofera o senzatie de confort si lejeritate.

Transmitatorul bluetooth poate fi conectat si la desktop, laptop sau alte dispozitive cu port USB sau mufe RCA pentru a reduce zgomotul ambiental.

Mult mai convenabila decat o pereche de casti clasice, banderola auditiva este solutia ideala pentru serile relaxante cand nu vrei sa tulburi linistea partenerului de viata.

Produsul este comercializat la pretul de 149, 95 de dolari.

Durata de viata a bateriilor care mentin gadgetul in functiune este de 8-12 ore de functionare neintrerupta. Acestea pot fi reincarcate, iar castile se pot indeparta inainte de spalarea banderolei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dispozitiv audio, #bentita auditiva, #bentita casti wireless , #Hardware TV