Televizorul care-ti zambeste: Zeo, in editie limitata de colectie

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 00:00
1903 citiri
Televizorul care-ti zambeste: Zeo, in editie limitata de colectie

Inclina televizorul in unghiul potrivit, atunci cand stai intins pe canapea si gaseste telecomanda dupa semnalul acustic, atunci cand o pierzi. Poti face asta daca alegi un televizor de colectie, in serie limitata, produs in '94 de designerul Philippe Starck pentru compania Thomson.

Zeo Television by Philippe Starck - Collectors Piece a fost unul dintre putinele modele fabricate doar pentru Marea Britanie la inceputul anilor '90.

Atunci, Starck a creat o serie de produse electrice pentru Thomson, inclusiv acest televizor, realizat in 1994. Creat initial pentru a fi portabil, televizorul Zeo se poate lasa si pe spate, dar si pe lateral, devenind, astfel, televizorul ideal pentru serile petrecute pe canapea, sau chiar in pat.

Aceasta piesa extrem de rara este in stare perfecta de functionalitate si vine cu carcasa originala din plastic si telecomanda, dotata cu semnal acustic, ca sa o poti gasi sub perna sau patura, oricand.

Televizorul are inaltimea de 36 de centimetri, latimea tot de 36 de centimetri si este gros de 38 de centimetri.

Zeo Television by Philippe Starck - Collectors Piece costa 795.000 de lire sterline si poate fi comandat de pe The Home Online. El poate fi livrat oriunde in lume, inclusiv in Romania, insa va trebui sa ii contactezi pe oficialii site-ului pentru mai multe detalii.

#televizor colectie, #telecomanda semnal acustic, #televizor Thomson zambet , #Hardware TV