Avantajele folosirii unui sistem de supraveghere video pentru afacerea ta

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 16:42
1847 citiri
Avantajele folosirii unui sistem de supraveghere video pentru afacerea ta

Afacerea dumneavoastra este modalitatea prin care va asigurati traiul. Este o parte importanta a vietii dumneavoastra si aveti toate motivele sa doriti sa ii sporiti eficienta.

Cu un sistem de supraveghere corespunzator va veti puteti proteja de:

- Furt din partea angajatilor

- Reclamatii false ale clientilor

- Furt si vandalism din partea clientilor

In acelasi timp veti obtine avantaje si cresteri in productivitate si venituri prin:

- Sporirea eficientei angajatilor

- Studierea nevoilor si obiceiurilor clientilor

- Siguranta generala a afacerii dumneavoastra.

Acum cativa ani, sistemele de supraveghere cu cateva sute de linii tv, cu imagini micute si neclare reprezentau varful de tehnologie disponibil in domeniul monitorizarii video. Vremurile s-au schimbat si monitorizarea video de calitate este acum cu adevarat disponibila.

Daca nu stiati de sistemele noi si va gandeati sa modernizati sistemul vechi si prafuit este foarte important sa cunoasteti avantajele pe care aceste sisteme de calitate le ofera afacerii dumneavoastra. De la siguranta la productivitate sporita, castigurile sunt mari.

Avantajele supravegherii video cu sisteme moderne

Sa incepem cu avantajele evidente ale unui sistem de supraveghere modern, corect ales si corect implementat.

Sistemul corect ales este acel sistem care va ofera, la pretul cel mai bun, nivelul de detaliu de care veti avea nevoie in cazul unui incident, functiile de operare de care veti avea nevoie - spre exemplu: detectie miscare, analiza imagini, comparare sabloane de miscare, etc. Un astfel de sistem poate fi privit cu adevarat ca o unealta folositoare.

1. Reduceti pierderile, furturile si vandalismul

Angajatorii isi pot proteja bunurile si buzunarele prin monitorizarea punctelor de lucru.

De la furturi marunte, cum ar fi un angajat care pleaca acasa cu un top de hartie, pana la incidente mult mai costisitoare, cum ar fi angajati ce vand informatii confidentiale legate de clienti / furnizori catre concurenta, sau clienti care prezinta reclamatii false, solutiile de supraveghere moderne sporesc enorm sansele proprietarului de a se proteja.

Obtineti deci un factor foarte puternic de descurajare a diverselor incidente neplacute.

2. Depistarea obiceiurilor clientilor

Sistemele video va permit monitorizarea obiceiurilor si nevoilor clientilor si va ofera indicii pretioase despre cum sa optimizati functionarea afacerii pentru a satisface mai bine nevoile acestora.

3. Acoperiti cerintele legale

Legile din Romania deja obliga majoritatea afacerilor sa isi instaleze sisteme de alarma si sisteme video.

Pe langa evitarea amenzilor, imaginile clare ale unui sistem de supraveghere performant sunt cu adevarat utile si organelor de politie care ar putea investiga un anumit incident.

4. Monitorizarea la distanta

Deja avantajul cel mai important al oricarui sistem video este posibilitatea de a fi accesat de la distanta, de oriunde, prin telefon, tableta sau laptop.

Monitorizati afacerea de oriunde din lume cu o simpla conexiune functionala de internet.

In plus, sistemele moderne ofera: verificarea si descarcarea inregistrarilor de la distanta, modificarea setarilor si parametrilor de la distanta, avertizarea clientului prin email sau printr-o aplicatie pe telefon in cazul in care s-a detectat miscare pe camerele de supraveghere.

5. Sisteme inteligente

Cu un sistem video "inteligent" puteti avea un "paznic digital" care sa va urmareasca afacerea. Este imposibil sa urmariti fiecare minut de activitate inregistrata de sistemul video, dar folosind solutia potrivita puteti programa sistemul video sa va marcheze momentele din zi cand au avut loc anumite miscari in diverse zone, de cate ori si in ce scop.

6. Randament crescut pentru angajati

Sistemele de supraveghere va ofera multe informatii vis a vis de modul in care angajatii isi folosesc timpul atunci cand sunt la munca. Puteti observa in ce scop folosesc calculatoarele, materialele din birou etc.

Aceste informatii pot sugera nevoia blocarii anumitor site-uri sau aplicatii pe care angajatii le utilizeaza in timpul programului. De un real folos vor fi aplicatii de filtrare si monitorizare a activitatii de pe unitatile PC din birou.

Din ce in ce mai multi angajatori isi anunta angajatii ca sunt sau vor fi urmariti video. Desi poate parea ciudat pentru acele persoane ce considera ca prinderea angajatului in fapt este scopul, este bine de stiut ca avantajul real vine sub forma responsabilizarii angajatului.

Ideea ca patronul te urmareste constant, pe unii poate chiar in clipa in care citesc aceste randuri, inspira un sentiment de oarecare teama si oblgiatie, sentiment ce sporeste productivitatea fara nevoia vreunei confruntari directe si neplacute intre angajat si angajator.

Multumim echipei Supraveghere24 pentru ajutorul acordat in realizarea acestui articol. Pentru informatii suplimentare despre sistemele de securitate, va invitam sa-i contactati.

#supraveghere video, #camere video supraveghere, #monitorizare video , #Hardware Video