Managementul, direct implicat in munca de supraveghere

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 12:05
4729 citiri
Managementul, direct implicat in munca de supraveghere

O companie, indiferent cat este de mare sau mica, trebuie manageriata de catre oameni dedicati, capabili si cu o viziune de ansamblu. Acestia trebuie sa stie sa delege anumite responsabilitati, sa asigure training, sa cunoasca, sa evalueze si sa supravegheze activitatea si oamenii.

In cazul companiilor care detin magazine stradale sau care inregistreaza un flux mare de clienti ori vizitatori, abuzurile pot fi facute atat de clienti, cat si de angajati.

O supraveghere foarte buna are ca efect descurajarea intrarii prin efractie si a vandalizarii, descurajarea furtului din interior, dar si descurajarea angajatilor care creeaza anumite situatii din care compania are de pierdut.

Asadar, instalarea unor camere de supraveghere, de interior si de exterior, precum si a unui sistem de alarma performant si a altor astfel de sisteme care se bazeaza pe tehnologie pentru a servi intereselor companiei, este intotdeauna o idee buna.

Factorii de management nu deleaga absolut toate atributiile

Henry Ford, fondatorul companiei care ii poarta numele, spunea ca nu stie detalii tehnice in domeniul auto, deoarece el trebuie sa isi pastreze mintea libera ca sa se poata gandi. La ce sa se gandeasca? La strategiile pentru bunul mers al afacerii si la persoana pe care sa o desemneze pentru a invata cat mai multe detalii tehnice despre masinile produse de companie.

Asadar, nici in legatura cu sistemele de supraveghere, nu este necesar ca managerii sa cunoasca multe detalii, cu exceptia celor de baza. Daca exista indicii cum ca investitia intr-un asemenea sistem de supraveghere este avantajoasa, atunci investitia va fi facuta.

Camerele de supraveghere pentru interior pot fi ascunse, astfel incat nici macar angajatii sa nu stie ca acestea exista in acele locuri. Asadar, daca angajatii incearca sa sustraga anumite bunuri din incinta si stiu sa se fereasca de camerele de supraveghere vizibile, nu se pot feri de cele ascunse. Concluzia: tot vor fi prinsi!

Camerele video de exterior rezista la intemperii, au functia de zoom si se pot misca in acelasi timp.

Supravegherea afacerii, direct de pe telefonul mobil

Camerele de supraveghere prin cu ajutorul unui sistem de inregistrare DVR se pot accesa in orice moment si din orice locatie prin internet, de pe un laptop, smartphone sau tableta.

Cu ajutorul unei simple aplicatii de supraveghere video vei putea vedea ce fac angajatii tai 24/7 oriunde te-ai afla daca ai datele mobiel activate.

Sistemele de supraveghere reprezinta sisteme care pe langa abilitatea de a transmite, pot chiar sa stocheze imaginile preluate, atat pe un HardDisk cat si intr-un Cloud (astfel incat sa poata fi accesate de pe Internet).

Bineinteles, la acestea se pot adauga microfoane, sonorizare, conectori pentru supraveghere video sau sisteme de alarma si sisteme antiincendiu. Acestea se pot cumpara de pe acelasi site (A2t.ro este un bun exemplu).

Alaturi de sistemul de alarma ar trebui achizitionat un sistem de pontaj pe cartele, biometric si asa mai departe, pentru ca cine intra in cladire va fi cu siguranta autorizat sa faca acest lucru.

A2t.ro reprezinta un bun furnizor de sisteme

Iata cum trebuie sa gandeasca un manager! Este nevoie de anumite sisteme care: sa supravegheze, sa avertizeze, sa securizeze, atat in interior, cat si in exterior, cu posibilitatea de a descuraja si surprinde orice abuz venit din partea clientilor/vizitatorilor sau chiar a angajatilor.

Asadar, acest manager poate accesa platforma online a companiei Atu Tech, si anume A2t.ro, si plasa o comanda online care sa reprezinte o investitie buna in securitate.

Practic, afacerea este dublu protejata atat de cei din afara, cat si de cei din interior.

Daca seful de tura sau seful de departament sunt supusi greselii si doresc sa profite functia detinuta si sa actioneze ilicit, atunci trebuie sa existe o posibilitate ca pana si acestia sa poata fi evaluati si monitorizati.

In traducere libera, "manager" = "persoana care descurca lucrurile". Acest lucru inseamna ca managerul trebuie sa ia masurile legale cuvenite ca afacerea sa nu aiba de suferit. Cum sa faca acest lucru? Prin multa munca de preventie, iar preventia implica pe langa altele si supraveghere.

Astazi, tehnologia care insoteste produsele de pe A2t.ro permite si preluarea de imagini video in intuneric de la distante de zeci de metri sau chiar de peste 100 de metri! Iata cum, inclusiv pe timpul noptii, intr-o zona fara iluminat intens, raufacatorii pot fi surprinsi si identificati.

Asadar, toate acestea sunt, de fapt, avantaje pentru managerul interesat cu adevarat de bunul mers al companiei.

Daca nu sunteti convinsi va lasam cu inca 5 motive pentru care sa instalati camere de supraveghere intr-un birou

1. Obtineti probe video pentru orice actiune ilegala

Chiar daca aveti o singura camera de supraveghere instalata la locul de munca, la birou sau in spatiul unde se desfasoara afacerea dumneavoastra, sansele de a captura dovezi ale oricarei actiuni ilegale cresc exponential. Daca va exista vreodata un proces in urma unei actiuni ilegale (spargere, acte de vandalism, etc), inregistrarea video va fi extrem de importanta, ajuntand Politia in eforturile de cercetare.

2. Descurajeaza actele de vandalism sau furturile

Nu doar ca un sistem de supraveghere va va proteja in cazul unei spargeri, dar prezenta unui astfel de sistem descurajeaza hotii sau angajatii neloiali si astfel exista mai putine acte de vandalism.

3. Vei putea sa dormi mai linistit noaptea

Daca esti proprietar de afacere, vei dormii cu siguranta mai linistit atunci cand esti protejat de un sistem de supraveghere. Nu este usor sa conduci o afacere, este chiar foarte stresant. Astfel incat cu ajutorul camerelor de supraveghere nu mai ai grija hotilor.

4. Te ajuta sa ai angajati mai productivi

Camerele de supraveghere pot asigura un grad mai ridicat al productivitatii angajatilor, determinandu-i pe acestia sa ajunga la timp la birou si sa munceasca mai mult in timpul programului, daca acestia stiu ca sunt monitorizati. Angajatii dumneavoastra vor fi mult mai atenti la comportamentul propriu, cat si la cel cu clientii.

5. Alte masuri de securitate vor fi intarite

Paznicii pot face greseli, sunt si ei oameni pana la urma. Sistemele de alarma pot da erori sau pot fi deconectate. Daca aveti un sistem de supraveghere instalat, puteti cu usurinta sa intariti toate aceste masuri adiacente de securitate, pentru a acoperi deficiente sau discrepante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#supraveghere video, #monitorizare video, #camere video paza , #Hardware Video