BitDefender va proteja laptopurile BenQ

Joi, 31 Ianuarie 2008, ora 12:10
1380 citiri
BitDefender va proteja laptopurile BenQ

BenQ a incheiat un parteneriat cu BitDefender, in urma caruia posesorii de laptopuri ale producatorului de electronice vor putea beneficia de solutia BitDefender Internet Security, a anuntat BenQ. Oferta este valabila timp de un an, incepand cu 1 februarie 2008, pentru laptopurile comercializate in Romania, Polonia, Ungaria, Serbia, Croatia, Bulgaria, Ucraina, Slovacia, Lituania, Letonia si Slovenia.

Solutia de securitate BitDefender Internet Security va putea fi descarcata de pe site-ul BenQ. Din momentul instalarii, timp de 3 luni de zile, posesorii de laptopuri BenQ vor beneficia gratuit de varianta completa a solutiei. La sfarsitul celor 90 de zile, utilizatorii care aleg sa cumpere solutia de securitate trebuie doar sa urmeze link-ul din interfata produsului, beneficiind de o oferta speciala de pret.

"Datorita parteneriatului cu BitDefender, putem oferi beneficii suplimentare clientilor nostri", declara Mike Borze, Managing Director BenQ Austria GmbH/Central & Eastern Europe. "Solutia BitDefender Internet Security este softul de securitate care ofera protectie completa impotriva amenintarilor informatice. Consideram ca atat BenQ Joybook, cat si BitDefender Internet Security reprezinta alegerea perfecta pentru utilizatorii tehnologiilor de inalta performanta si calitate", adauga Mike Borze.

"Parteneriatul cu BenQ este unul in urma caruia toate partile implicate au de castigat, in mod deosebit clientul final care beneficiaza, pe langa un laptop de ultima generatie, si de protectia completa care va permite functionarea in deplina siguranta a acestuia", declara Beau Roberts, Global Marketing Director, BitDefender. "Aceasta intelegere va contribui la extinderea prezentei BitDefender in tarile cuprinse in contract si sustine, in acelasi timp, pozitionarea solutiilor BitDefender ca produse de top menite sa asigure protectie proactiva impotriva celor mai noi amenintari informatice".

BitDefender Internet Security ofera protectie impotriva virusilor, atacurilor informatice, programelor de tip spyware, precum si mesajelor electronice de tip spam si phishing, blocand, in acelasi timp, accesul copiilor la site-uri web cu un continut inadecvat.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.