Sony a lansat noua gama VAIO. Tu ce alegi?

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 00:00
2047 citiri
Sony a lansat noua gama VAIO. Tu ce alegi?

Sony a lansat in Romania noua gama de notebook-uri VAIO, perfecte pentru utilizare profesionala si business, dar si pentru multimedia. Gama este destul de darnica, asa ca ai de unde alege acum.

Printre modelele lansate se numara si VAIO E14P, E15 si E17, pentru multimedia, dar si VAIO S13, SE, Z si T, modele pentru prezentarile tale de proiect si nu numai.

Business24 iti prezinta, pe scurt, caracteristicile celor mai interesante laptopuri lansate de Sony la sfarsitul acestei saptamani in Romania.

Sony VAIO E14P, cu un design discret, pliat ca un plic si accente de culoare, este conceput pentru a reflecta personalitatea utilizatorilor.

Modelul este disponibil in trei variante - alb, negru si roz, cu o diagonala de 14'' si tastatura iluminata, notebook-urile dispun, in premiera, de optiunea Gesture Control care permite, prin diferite miscari ale mainii, navigarea pe Internet sau prin galeria foto, controlul volumului sau controlul redarii audio si foto.

Echipat cu cele mai noi tehnologii Sony si Intel, primul ultrabook VAIO se adreseaza utilizatorilor care isi doresc portabilitate, conectarea la dispozitive periferice sau optiunile de conectare la retele mobile.

VAIO T este dotat cu o gama completa de optiuni de conectivitate, cu un ecran de 13" si o camera web de inalta rezolutie, ce dispune de tehnologia "Exmor for PC" cu un senzor de imagine similar camerelor foto Cyber-shot de la Sony.

VAIO T13 este ideal pentru utilizatorii care calatoresc des.

Seria VAIO E15 are putere mare de procesare si de stocare, performante grafice avansate si gama de culori ridicata a ecranului de 15,5".

Seria VAIO E17 impresioneaza prin dimensiunea ecranului cu diagonala de 17,3", fiind sistemul potrivit pentru vizualizarea filmelor pe discuri Blu-ray in format Full HD, pentru editarea fotografiilor sau pentru cele mai noi titluri de jocuri.

Pentru utilizatorii din segmentul business si profesional, seriile S si Z, au fost dotate cu cele mai noi procesoare de la Intel, astfel incat sa ofere suportul necesar in cele mai solicitante aplicatii.

Disponibila in doua dimensiuni, de 13,3" si 15,5", seria VAIO S este dotata cu unitate optica de tip "slot-in" (Blu-ray Disc™ sau DVD) care contribuie la mentinerea imaginii suple a notebook-ului.

VAIO S15 a fost dotat cu un ecran Full HD de tip IPS. Optional, pentru seria S se pot folosi si noile statii de conectare care contin un hard disk de 500GB, pentru salvarea automata a fisierelor sau pentru extinderea capacitatii de stocare.

Noua serie Z ofera performante de desktop intr-un laptop de doar 17 mm grosime si o greutate de sub 1,2 Kg, ceea ce il face partenerul ideal pentru utilizatorii business. Echipate cu a treia generatie de procesoare Intel quad-core si a treia generatie de SSD-uri in configuratie RAID, noile modele permit stocarea si accesarea rapida a informatiei.

Conexiunea 3G WWAN ofera acces rapid la Internet de banda larga, iar statia de conectare Power Media Dock inclusa in pachet ofera, in plus, o unitate optica Blu-ray externa si procesare grafica dedicata.

Toate seriile dispun de modul Rapid Wake + Eco care permite ca sistemul sa fie gata de lucru in doar cateva secunde, dar si de posibilitatea de incarcare a telefonului prin USB, chiar si atunci cand notebook-ul este inchis sau se afla in modul sleep.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#laptopuri Sony VAIO, #notebook Sony VAIO noua serie, #lansare notebook Sony VAIO, #Sony Vaio laptop business , #Laptopuri