Un laptop de senzatie, lansat de Acer (Video)

Duminica, 05 Mai 2013, ora 15:44
1973 citiri
Un laptop de senzatie, lansat de Acer (Video)
Sursa foto: Geek.com

Lansarea programului de operare Windows 8 anul trecut a provocat aparitia pe piata a unor laptopuri care arata ciudat pentru un asemenea dispozitiv. Acer Aspire R7 este unul dintre ele, el putand fi utilizat atat ca laptop, cat si ca tableta, in functie de preferinta utilizatorului.

Alte exemple similare sunt modelele IdeaPad Yoga, creat de Lenovo, si Taichi, de la Asus. Conform ABC News, cei de la Asus au dus mai departe acest adevarat joc al laptopului-tableta.

Ei au lansat Acer Aspire R7, un laptop cu un ecran de 15,6 inchi, acesta avand o mobilitate extraordinara, permitand si controlul cu ajutorul atingerii. Producatorii spun ca prin aceasta tehnologie ecranul este adus mai aproape de utilizator, dat fiind specificul programului de operare Windows 8. In plus, suprafata tactila destinata mouse-ului este situata deasupra tastaturii, nu sub ea, asa cum se intampla de obicei.

Citeste mai multe despre Un laptop de senzatie, lansat de Acer (Video) pe Ziare.com.

#lansare Acer Aspire R7, #lansare laptop Acer, #laptop tableta Acer, #laptop Windows 8, #laptopuri modificate , #Laptopuri