Ia-ti cel mai mare ecran pentru iPhone

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 00:00
1610 citiri
Ia-ti cel mai mare ecran pentru iPhone

Un monitor cu diagonala de 58,5 cm, cu un design elegant si o statie de andocare universala este exact ce-i trebuie iPhone-ului tau. Business24 iti recomanda un monitor ce poate reda si fisiere audio, pentru ca are integrate doua difuzoare, de cate cinci wati fiecare.

Practic, monitorul si smartphone-ul se transforma intr-o statie multimedia.

Acest monitor poate fi folosit, bineinteles, si in scopuri de business, atunci cand ai prezentari, spre exemplu. Conectezi iPhone-ul la monitor, iar prezentarea devine disponibila tuturor, la calitate net superioara ecranului de telefon mobil.

Monitorul myStage de la AOC, iti poate afisa clipurile video si fotografiile stocate pe iPhone. Conectarea monitorului cu telefonul tau se face extrem de simplu: iPhone-ul trebuie pus, pur si simplu, in slotul dedicat, cu care vine echipat monitorul.

Monitorul este proiectat astfel incat sa se asorteze cu acest device. Atrage privirile, are o grosime de doar 12,9 mm si este solutie ideala pentru orice birou modern.

myStage consuma mai putin de 34 de wati in timpul utilizarii standard si sub 0,5 wati in modul stand-by. Asta inseamna un consum de energie cu pana la 50% mai redus decat in cazul monitoarelor standard.

Dockstation-ul are cateva butoane care iti vor permite activarea directa a fisierelor de pe iPhone si navigarea prin telefon sau iPod.

Mai mult, continutul de pe serviciile de stocare multimedia, precum iCloud si iTtunes, poate fi redat pe monitor, direct de pe iPhone.

Si, de parca n-ar face destule pentru iPhone-ul tau, acest monitor poate sa il si incarce, atunci cand are nevoie.

Monitorul myStage este disponibil in Romania la un pret recomandat de 1.273 de lei si are o perioada de garantie de 3 ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#monitor dock iPhone, #monitor multimedia iPhone iPod, #monitor AOC myStage , #Monitoare