LG Electronics lanseaza o noua gama de monitoare LCD

Miercuri, 11 Aprilie 2007, ora 15:26
1106 citiri

LG Electronics va lansa, in aceasta luna, pe piata europeana, o noua gama de monitoare LCD, FLATRON M8W, se arata intr-un comunicat al companiei. Gama LG FLATRON M8W este reprezentata de modelele: M198WA (19 inci), M208WA (20 inci) si M228WA (22 inci), monitoare TV widescreen optimizate pentru un continut High Definition si care faciliteaza conectivitatea.

Gama FLATRON M8W dispune de o larga varietate de conexiuni digitale A/V atat pentru camere de luat vederi sau DVD playere, cat si pentru console de jocuri si surse HD - de la Composite la S-Video, Scart si Component. De exemplu, printr-o simpla apasare a unui buton, noul monitor Flatron iti faciliteaza trecerea de la vizionarea emisiunii TV preferate la utilizarea aplicatiilor PC."

Cu o rezolutie de 1440 x 900 pentru modelul de 19 inci si o rezolutie de 1680 x 1050 pentru modelele de 20 si 22 de inci, gama LG FLATRON M8W ofera o rata de contrast de 3000:1 si un timp de raspuns de 5 ms. "Aceste produse ofera utilizatorilor posibilitatea de a juca cele mai complexe jocuri de actiune sau de a viziona filme pe ecran fara efect de ghosting. Tehnologia DFC reda imagini care se succed cu rapiditate, indiferent daca este vorba despre imagini mai intunecate sau mai luminoase", se precizeaza in comunicat.

Conexiunea DVI, tunerul TV, speaker-ul incorporat (3W x 2) si unghiul de vizualizare de 170/170 grade sporesc gradul de functionalitate al monitorului HD.

Gama de monitoare FLATRON M8W are certificare Windows Vista Premium si reprezinta modalitatea perfecta pentru utilizatori de a beneficia de o interfata de exceptie. Modelele din aceasta gama se comercializeaza prin partenerii LG Electronics Romania incepand cu aceasta luna.

Bloombiz