Ti-au obosit ochii? Incearca un monitor special pentru citit

Vineri, 02 Mai 2014, ora 00:00
4048 citiri
Ti-au obosit ochii? Incearca un monitor special pentru citit
Foto: BenQ

Orele de munca in fata computerului iti afecteaza incet, dar sigur, vederea. Iti poti proteja ochii folosind ochelari de protectie, facand pauze dese sau stiind sa alegi tehnologii mai prietenoase cu privitorul.

Noul monitor de BenQ de 21,5 inchi vine in intampinarea celor care stau ore intregi cu ochii in ecranul computerului cu tehnologia Flicker-free, care elimina palpaitul imaginii, indiferent de nivelul de luminozitate ales, reducand astfel oboseala ochilor, se arata intr-un comunicat remis redactiei Business24.

Este vorba despre un circuit special de control al iluminarii ecranului, care anuleaza oscilatiile deranjante ale luminii, pe care il mod normal nu le observi, dar care te afecteaza in timp, ducand la tensionarea ochilor, oboseala si dureri de cap.

Monitorul VW2245Z dispune si de tehnologia Low Blue Light, patent BenQ folosit la ultima generatie de ecrane, care reduce spectrul de lumina albastra, ce iti oboseste ochii, te oboseste si iti provoaca migrene. Astfel, nu vei mai avea nevoie de ochelarii de protectie pentru monitor.

Mai mult, vei avea la dispozitie si un mod special pentru citire - Reading Mode -, care regleaza automat luminozitatea, culorile, contrastul si claritatea, pentru a-ti permite sa citesti de pe monitor, fara sa-ti oboseasca ochii, asa cum o faci de pe un e-book reader, de exemplu.

Printre caracteristicile tehnice ale noului monitor BenQ se mai numara si solutia optica Senseye, adica sase tehnici brevetate de calibrare a culorilor, unghi de vizualizare extins de 178 de grade, contrast nativ al imaginilor de 3000:1 si rezolutie Full HD (1920 x 1080p).

Poti gasi noul noul monitor BenQ VW2245Z la partenerii autorizati BenQ din Romania, iar pretul recomandat de producator este de 529 lei.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#monitor citit usor, #monitor protectie ochi, #monitor BenQ protectie ochi , #Monitoare