Vizioneaza fotografiile de familie in 3D, pe un televizor special

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 00:00
3031 citiri
Vizioneaza fotografiile de familie in 3D, pe un televizor special

Vizioneaza fotografiile vechi de familie pe un televizor inteligent, care iti ofera o imagine complet noua, dar si posibilitatea de a le transforma in imagini tridimensionale. Business24 iti recomanda un televizor perfect pentru momentele de relaxare cu cei dragi, cand va uitati la poze sau filme clasice.

Asadar, nu e nevoie sa-ti cumperi in mod special filme care au fost produse cu tehnologia 3D: monitorul AOC d275Ph iti transforma orice imagini 2D in imagini 3D.

Monitorul are un contrast de 1000:1 si este dotat cu o tehnologie cu ajutorul careia imaginile 3D pot fi vazute fara sa ai nevoie de ochelari speciali.

Nu vei avea nevoie decat de ochelari polarizati fara baterii, care sunt usori si comozi. In plus, ochelarii polarizati costa mult mai putin decat ochelarii cu obturator care necesita baterii.

Ochelarii 3D si clamele pentru prinderea peste ochelarii de vedere sunt incluse in ambalajul monitorului d2757Ph.

Modelul d2757Ph reda imagini clare, fara variatii cromatice, cu unghiuri de vizibilitate de pana la 178 grade, oferind posibilitatea vizionarii imaginilor de catre mai multi utilizatori, din mai multe unghiuri.

Monitorul are un design elegant cu cadru negru, subtire, de 5,8 mm si o banda frontala din metal mat. Datorita cadrului extrem de subtire, se pot amplasa cu usurinta doua sau chiar trei monitoare unul langa celalalt, cu tranzitii aproape perfecte.

Monitorul este echipat cu un suport detasabil, care permite transformarea imediata a ecranului intr-un monitor pentru prezentari de mari dimensiuni sau intr-o rama uriasa pentru afisarea fotografiilor digitale. De asemenea, poate fi utilizat ca monitor secundar pentru notebook.

Daca ai nevoie de garantie, perioada este de 3 ani si include service cu ridicare de la locuinta ta.

Modelul d2757Ph a fost lansat pe piata in noiembrie 2012 si il poti cumpara la un pret recomandat de 1506 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#monitor AOC imagini 3D, #oferta monitor 2D 3D, #filme 3D monitor PC , #Monitoare