Noi servere cu scalabilitate ridicata care pot acoperi cererea de spatiu de stocare, disponibile pe piata

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 18:47
1682 citiri
Noi servere cu scalabilitate ridicata care pot acoperi cererea de spatiu de stocare, disponibile pe piata

Cinci noi modele de servere Turbo NAS pentru clasa business, prin care se imbunatateste fluxul de lucru cu aplicatii dependente de valorile IOPS, precum virtualizarea si instalarile in centre de date, sunt disponibile pe piata.

Cererea de spatiu de stocare este in crestere, iar noile modele ofera scalabilitate inalta, suportand extinderea online a capacitatii prin conectarea de dispozitive QNAP RAID. Se poate atinge un total de peste 400TB capacitate bruta, iar avand aceasta flexibilitate, companiile isi pot extinde gradual capacitatea de stocare si au mai mult control asupra implementarilor.

Noile modele Turbo NAS din clasa business sunt compatibile SAS, iar suportul pentru aceste hard disk-uri permite cresterea performantelor de intrare/iesire si ofera o fiabilitate ridicata in transmisia si stocarea datelor.

Modelele au porturi de extensie, permitand extinderea capacitatii cu dispozitive QNAP RAID pentru a indeplini cu usurinta cerintele de stocare vitale ale companiilor mici si mijlocii, cu echilibrarea resurselor pentru aplicatiile pretentioase.

Acestea sunt echipate cu procesoare Intel Xeon Quad-Core la 3,4GHz si 8GB memorie RAM DDR3 ECC si dispun de conectivitate 10GbE si suport pentru unitatile SSD tampon pentru a creste performanta IOPS.

"Noile echipamente suporta, de asemenea, hard disk-urile SATA de inalta capacitate, mai accesibile din perspectiva costurilor, pentru arhivarea de date, precum si SSD-urile de inalta viteza si stabilitate, pentru operatiile I/O intensive", a declarat David Tsao, manager de produs al QNAP.

Serverele Turbo NAS sunt certificate pentru principalele solutii de virtualizare

Modelele Turbo NAS sunt fiabile in virtualizare, fiind certificate pentru principalele solutii de pe piata. Suporta VMware vSphere 5.1 si Citrix XenServer si sunt compatibile cu Microsoft Hyper-V si Windows Server 2012. Suportul pentru alte tehnologii imbunatateste si mai mult eficienta operatiunilor si managementul in aplicatiile de virtualizare.

Noile servere de stocare ofera solutii flexibile pentru back-up si restaurarea datelor. Utilizatorii de Windows si Mac pot folosi utilitarul QNAP NetBak Replicator, respectiv Apple Time Machine pentru salvarea usoara a datelor.

Solutiile de restaurare includ Real-time Remote Replication (RTRR) pentru replicarea datelor, programata sau in timp real, in cloud.

Software-ul de backup de la companii terte, precum Veeam Backup & Replication si Acronis True Image, este de asemenea suportat, transformand unitatile Turbo NAS cu suport SAS intr-o fundatie solida pentru securizarea informatiilor valoroase ale companiei.

Utilizatorii de Windows, Mac si Linux/UNIX pot partaja fisierele pe platforme diferite, produsele Turbo NAS oferind o solutie centralizata de stocare, ideala pentru afacerile mici si mijlocii cu un numar mare de utilizatori.

Serviciile Windows AD si LDAP reduc efortul si salveaza timpul administratorilor IT privind setarea si sincronizarea conturilor. Windows ACL (Access Control List) ofera o serie de permisiuni avansate pentru partajarea folderelor, simplificand gestionarea si controlul drepturilor de acces.

#servere stocare, #spatiu stocare, #stocare companii , #Servere