BenQ lanseaza proiectoare pentru profesori

Marti, 14 Februarie 2012, ora 12:09
2151 citiri
BenQ lanseaza proiectoare pentru profesori

BenQ, a lansat in Romania un proiector interactiv cu distanta scurta de proiectie, creat pentru a fi utilizat de catre profesori si studentilor.

Proiectorul are luminoziatea ridicata, rezolutie WXGA, capacitatea de proiectare pe distante ultra scurte, difuzoarele incorporate cu putere de 20W, conectivitate LAN si port USB.

Proiectorul poate fi folosit impreuna cu un accesoriu, PointDraw Pen 2.0, pentru a oferi un timp de raspuns mai scurt si pe o distanta de pana la aproape 8 metri fata de tabla sau suprafata proiectata.

BenQ MW860USTi are un raport de proiectie de 0,37 ceea ce inseamna ca de la o distanta de doar 0,5 m de ecran poate proiecta o imagine de 1,6 m.

Proiectorul dispune de tehnologie 3D, care maximizeaza experienta educationala, oferindu-le profesorilor sansa de a face prezentari cat mai realistice, iar posibilitatea utilizarii simultane a doua pen-uri sporeste gradul de interactivitate a lectiei.

Rezolutia WXGA (1280x800) luminozitatea de 3000 ASNI lumeni si rata contrastului de 2600:1 imbunatatesc calitatea imaginilor proiectate.

#benq proiector video, #lansare proiector benq , #Stiri Hardware