Citesti electronic? Vezi ofertele de eBook Reader din Romania

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
5832 citiri
Citesti electronic? Vezi ofertele de eBook Reader din Romania

Cartile cititie electronic au devenit o "moda" raspandita in intreaga lume, care se dovedeste extrem eficienta si pentru tine. Cu un eBook Reader poti citi o multime de carti, fara sa fii nevoit sa porti dupa tine volume intregi in format clasic.

Perfecte pentru voiaje, dar si pentru calatoriile de afaceri, e-reader-ele pot fi cumparate online, cu cardul, si din Romania.

Au trecut mai bine de cinci ani de cand s-a lansat primul cititor de carti electronice Kindle, iar specialistii estimeaza ca in 2015 vanzarile de carti electronice vor depasi trei miliarde de dolari.

Daca vrei sa-ti cumperi eBook Reader prima optiune pe care ar trebui s-o iei in considerare este, fara indoiala, Kindle. La noi, cel mai ieftin dintre modelele Kindle Amazon costa in jur de 470 lei. Are o memorie interna de 2GB, care iti permite stocarea a aproximativ 1.400 de carti.

Cu dispozitivul Kindle poti citi o multime de carti fara niciun cost. Ai posibilitatea de a alege din peste 2.5 milioane de titluri, atat publicate recent, cat si de data mai veche.

- Kindle Store - peste 1,000 de carti gratuite si alte mii de carti la preturi promotionale;

- Internet Archive - Peste 2.5 milioane de carti gratuite;

- Project Gutenberg - Peste 30,000 de carti gratuite;

- ManyBooks.net - Peste 26,000 de carti gratuite.

Ce ar trebui sa stii despre Kindle

Ecranele E Ink nu obosesc ochii intrucat folosesc cerneala (aceeasi cerneala utilizata si pentru printarea cartilor si ziarelor), numai ca particulele de cerneala sunt afisate electronic. Deseori, ecranul este confundat cu hartia reala printata de persoanele care vad un display de acest gen pentru prima data.

Nu oboseste ochii. Se citeste exact ca hartia reala, nu precum un ecran de PC. Ecranul E Ink al noului Kindle este ideal pentru citit intrucat nu creeaza aceeasi oboseala pentru ochi precum cea indusa de ecranele LCD clasice ale tabletelor sau laptop-urilor.

Text mai clar si mai detaliat. Tehnologia E Ink foloseste cerneala clasica pentru a afisa un text similar celui intalnit intr-o carte printata. Fonturile proprietare Kindle beneficiaza de caracteristicile tehnologiei E Ink pentru a reda litere clare si precise.

Nicio reflexie, chiar si la lumina puternica a soarelui. Ecranul Kindle reflecta lumina precum hartia obisnuita, eliminand reflexiile intalnite in cazul ecranelor LCD ale tabletelor sau telefoanelor mobile. Kindle poate fi folosit pentru citit atat afara, la lumina soarelui, cat si in sufragerie.

Cartile

Poti sterge fara griji cartile de pe Kindle-ul tau. Acestea sunt salvate in mod automat intr-o baza de date online si pot fi re-descarcate ulterior fara niciun cost. De asemenea, Kindle tine minte pagina la care ai ramas, chiar daca ai sters cartea respectiva.

Kindle iti permite sa maresti sau sa micsorezi fontul in 8 pasi, in functie de preferintele tale.

Alte variante de Kindle

eBook Kindle Touch Wi-fi (599 lei), eBook Reader Kindle Wi-Fi + 3G Alb (769 lei)

Alte variante de eReadere

In Romania mai pot fi cumparate eReadere si de la alti producatori, precum Prestigio, Evolio, Iriver sau Serioux. Cel mai ieftin model este eBook Reader Serioux SDB-E10, la doar 299 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kindle Amazon carti, #carti electronice Kindle Amazon, #Kindle oferta Romania, #Kindle eMAG , #Stiri Hardware