IFA Berlin: Sony a lansat o noua tableta

Joi, 30 August 2012, ora 10:55
2539 citiri
IFA Berlin: Sony a lansat o noua tableta

Sony Corp a lansat lansat o noua tableta cu sistem de operare Android, in cadrul targului IFA Berlin, care va concura in mod direct cu tabletele produse de Apple si Samsung.

Sony a identificat ceea ce ar putea deveni un succes pentru afacerile sale, unitatea de dispozitive mobile, care produce si smartphone-urile Xperia. Aceasta divizia ar putea ajuta compania sa depaseasca pierderile suferite din partea diviziei de televizoare, care au contribuit la suma record negativa in valoare de 5,8 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 31 martie, potrivit Reuters.

Noua tableta Sony are un ecran de 9,4 inch si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0, fiind al doilea model lansat de Sony, care a mai adus pe piata un dispozitiv de acest fel anul trecut, in luna aprilie.

In acel moment, Sony dorea locul secund pe piata, in fata Samsung, dar a esuat, consumatorii nefiind interesati de produsele Sony.

Cu totate ca noua tableta Sony este mult mai puternica decat modele precedente lansate de companie, Sony se afla pe o piata extrem de aglomerata. In iunie, Microsoft a lansat prima sa tableta, Surface.

Tableta Xperia va fi comercializata in Statele Unite incepand cu data de 7 septembrie, la un pret de 399 de dolari, pentru varianta cu spatiu de 16 GB, si la un pret de 599 de dolari, pentru varianta cu spatiu de 64 GB.

Ca si tableta Microsoft, tableta Sony este dotata cu tastatura, pentru care consumatorii vor plati un pret suplimentar de 99,9 de dolari.

#tableta Sony Xperia, #tableta Sony Android, #tableta Sony vs tableta Microsoft , #Stiri Hardware