RRC Group intra pe piata romaneasca

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 16:50
2440 citiri
RRC Group intra pe piata romaneasca

RRC Group, unul dintre cei mai mari distribuitori cu valoare adaugata de IT din Europa Centrala si de Est, anunta deschiderea unei sucursale in Romania, in ultimii cinci ani activand prin reprezentantii sai de vanzari coordonati de birourile din Polonia si Serbia, informeaza, vineri, RRC Group.

Deschiderea sucursalei face parte din planul de dezvoltare regionala pentru Europa Centrala si de Est a companiei, in urma rezultatelor excelentele obtinute de RRC Group in ultimii ani.

"Am decis sa investim in Romania datorita potentialului urias al acestei piete. Vedem ca aceasta tara este o sursa inepuizabila de oameni talentati, ceea ce ne spune ca putem previziona o rentabilitate ridicata a capitalului investit. Prin mutarea tuturor operatiunilor in Romania vom putea sa livram pietei locale solutii integrate, avand la baza o profunda intelegere a cererilor specifice ale partenerilor. Venim cu o oferta unica, de distributie cu valoare adaugata", a spus Pavel Jablonski, director CEE in cadrul RRC Group.

Potrivit directorului general RRC Romania, Mircea Florescu, compania intentioneaza sa se extinda si in afara Bucurestiului.

RRC a activat in Romania in ultimii 5 ani prin reprezentantii sai de vanzari coordonati de birourile din Polonia si Serbia.

Viziunea companiei este ca distributia trebuie sa depaseasca primul nivel al relatiei de parteneriat, adaugand valoare de-a lungul lantului de distributie de la furnizor pana la utilizatorul final. Oferind acest model de parteneriat, RRC Romania planuieste sa consolideze pozitia de lider in urmatorii ani.

Grupul RRC a obtinut venituri de 371 milioane dolari in anul 2011, cu vanzari in aproximativ 26 de tari si facilitati in 10 tari. RRC este prezenta in Rusia, Polonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Slovenia, Ucraina, Kazahstan si Azerbaidjan.

#RRC Group filiala Romania, #distributie IT Romania, #piata distributie IT , #Stiri Hardware