Microsoft scoate o tableta impreuna cu Barnes&Noble

Luni, 18 Iunie 2012, ora 09:16
1303 citiri
Microsoft scoate o tableta impreuna cu Barnes&Noble

Dupa ce s-a spus ca Microsoft ar putea lansa luni o tableta cu Windows, care sa rivalizeze cu iPad, au aparut noi zvonuri, alimentate de TechCrunch: va lansa un e-reader.

Microsoft va lansa luni o tableta de tip e-reader, in parteneriat cu Barnes&Noble, potrivit unor surse citate de TechCrunch.

Cele doua companii au anuntat la sfarsitul lunii aprilie un parteneriat strategic, in urma caruia Microsoft va investi 300 de milioane de dolari intr-o afacere de tip joint, intr-o companie la care va detine 17,6%, iar Barnes&Noble 82,4%.

In perioada 2008 - 2010, Microsoft a lucrat la o tableta cu touchscreen dual, numita "Courier", insa conducerea companiei a renuntat la acel proiect, chiar inainte ca Steve Jobs sa lanseze primul iPad.

Publicatia All Things D anunta ca noua tableta Microsoft va reprezenta un rival pentru iPad-ul Apple, in timp ce o analiza publicata pe ZDNet puncteaza o alta directie privind aceasta lansare, si anume ca noul dispozitiv va reprezenta un competitor pentru tableta Kindle Fire, produsa de Amazon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tableta Microsoft, #tableta Barnes Noble Microsoft , #Stiri Hardware