Noua tableta Allview City+, versiunea cu imbunatatiri a modelului Speed City

Joi, 22 August 2013, ora 14:28
4508 citiri
Noua tableta Allview City+, versiunea cu imbunatatiri a modelului Speed City
Allview City+

Allview, important producator autohton din industria IT&C, a lansat tableta City+, succesorul modelului Speed City, avand in plus un display IPS si o rezolutie mai mare.

Noua tableta lansata de Allview, City+ are un design ultra slim, cu o grosime de 7,9 mm si o greutate de 289 de grame, iar displayul IPS de 7 inchi are o rezolutie de 1024 x 600 px. Viteza de procesare este asigurata de procesorul Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

"Succesul modelului Speed City (...) ne-a inspirat sa dezvoltam o noua tableta care sa ofere mai multe avantaje la un pret accesibil", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Tableta, pe langa procesorul Dual Core Cortex A9, are procesor grafic Mali 400, care permite cajocurile si aplicatiile ruleaza rapid. City+ are si capacitatea de a reda filme si videoclipuri Full HD, iar daca prin conectarea prin cablu HDMI la un televizor compatibil, filmele si videoclipurile pot fi vizualizate la aceasta rezolutie.

Ce tip de aplicatii si formate suporta City+

Tableta suporta multiple formate de E-book-uri, iar prin intermediul magazinului online preinstalat, utilizatorii au acces la o multitudine de jocuri si aplicatii.

Device-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.1. Jelly Bean si, datorita aplicatiei de update integrate, fiecare actualizare de software poate fi efectuata mult mai simplu. Allview City+ mai are in dotare memorie flash de 8 GB si Wi-fi: 802.11 b/g/n.

Tableta Allview City+ va fi disponibila in doua variante de culori (alb si negru) la un pret de 439 de lei.

Printre principalii concurenti ai Allview pe acest segment se numara Evolio si E-Boda.

#tableta Allview, #tableta android, #tableta romaneasca, #tableta ieftina , #tablete