Tableta Galaxy Tab 3 Kids- noua "arma" Samsung prin care ataca buzunarele parintilor. FOTO

Vineri, 30 August 2013, ora 12:24
6669 citiri
Tableta Galaxy Tab 3 Kids- noua "arma" Samsung prin care ataca buzunarele parintilor. FOTO
Galaxy Tab 3 Kids, o noua tableta pentru copii

O noua tableta pentru copii, Galaxy Tab 3 Kids, care are un vast continut educational si o securitate ridicata, astfel incat parintii sa poata avea control deplin asupra informatiilor accesate, a fost lansata pe piata de catre sud-coreenii de la Samsung.

Printre aplicatii preinstalate, alaturi de hub-ul de resurse Kid's Store, se numara jocuri educationale, divertisment pentru copii si aplicatii de tip e-book.

"Copiii utilizeaza tehnologia mai mult decat oricand, iar acest lucru nu reprezinta un secret. Am descoperit o oportunitate in a dezvolta un device pentru copii, care sa poata fi utilizat intr-un mod intuitiv si distractiv. Astfel, le putem oferi acestora un continut bogat, interactiv si educational care, cu siguranta, va fi pe placul parintilor", a spus JK Shin, CEO si sef al diviziei IT & Mobile Communication in cadrul Samsung Electronics.

Securitatea, functie importanta si pentru parinti

Samsung Galaxy Tab 3 Kids are inclusa optiunea Application Manager care le permite parintilor sa selecteze aplicatiile pe care copiii le vor accesa. De asemenea, mai este inclusa si functie Time Management, care le permite parintilor sa seteze o perioada specifica de utilizare.

Cand timpul setat se incheie, tableta se blocheaza, deblocarea acesteia realizandu-se cu ajutorul unei parole, care poate fi reintrodusa de parinte. Aceasta functie ii ajuta pe parinti sa se asigure ca timpul petrecut de copii jucandu-se cu noile device-uri este corect echilibrat.

Specificatii tehnice

Tableta lansata de Samsung pentru copii are un procesor dual de 1,2 GHz, memorie de 1 GB RAM, o camera principala de 3 megapixeli si camera frontala de 1,3 megapixeli, ceea ce aduce perfomanta si putere specifice gamei Galaxy.

De asemenea, aceasta tableta, cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, ofera, in plus, si un C Pen, pentru copiii pasionati de desen, evitand eventualele urme lasate pe alte suprafete.

Galaxy Tab 3 Kids are o carcasa speciala pentru copii

Tableta are sistem de operare Android 4.1,conectivitate WiFi a/b/g/n (2,4 / 5 GHz), WiFi Channel Bonding, WiFi Direct Bluetooth 3.0 si USB 2.0, ecran de 7 inch WSVGA (1024 x 600, 170 ppi) TFT, un slot microSD, care suporta pana la 32 GB, un acumulator Li-ion 4.000 mAh si cantareste 302 grame.

Pretul nu a fost dezvaluit, inca

Deocamdata, pretul pentru Galaxy Tab 3 Kids nu a fost dezvaluit de compania sud-coreeana, insa cel mai este in jurul a 200 de dolari, pret recomandat de Samsung pentru tablete din gama Galaxy Tab 3 cu sepcificatii tehnice asemanatoare. De asemenea, compania nu a precizat nici data la care va fi disponibila in magazine.

Detalii tehnice Galaxy Tab 3 Kids

#Galaxy Tab 3 Kids, #tableta samsung, #samsung android, #samsunga galaxy , #tablete