Megatelevizoarele: Uriasii cu diagonala de peste 140 de centimetri

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
4255 citiri
Megatelevizoarele: Uriasii cu diagonala de peste 140 de centimetri

Televizoarele se transforma tot mai mult in dispozitive destinate nu doar vizionarii canalelor TV, ci si, spre exemplu, actualizarii statusului de Facebook sau Twitter. Daca la aceste ingrediente se adauga si o diagonala demna de tara lui Guliver, experienta devine inedita.

Business24 a cautat cele mai mari televizoare disponibile pe piata din Romania, destinate consumatorilor finali, si a descoperit ca 125 de centimetri este o diagonala nu rara, ci tot mai uzuala.

In imaginea de deschidere este un televizor Panasonic care masoara 3,4 metri latime si 1,8 metri inaltime.

Televizor Samsung, diagonala 140 cm, LED 3D

Este adevarat, modelul Samsung 55D6500 nu este un televizor tocmai ieftin. Costa 7.499 de lei, redus cu 12% din pretul initial.

Daca pretul nu constituie un soc, atunci trebuie mentionat ca acest televizor stie sa faca de toate, de la la navigarea pe Internet, la rasfoirea fotografiilor si a filmelor de familie. Iar calitatea exceptionala a imaginii 3D a televizoarelor LED TV din seria 6 sfideaza logica.

Pe urma, televizorul poate fi conectat wireless la toate dispozitivele digitale compatibile. Software-ul televizorului permite cautarea, trimiterea in flux si redarea continutului de pe computer pe televizor.

Intrarile HDMI permit conectarea directa cu pana la patru dispozitive.

Un televizor atat de mare nu avea cum sa nu se poata conecta prin Skype, pentru convorbiri video gratuite in reteaua Skype, oriunde in lume, prin simpla conectare a unei camere TV Samsung.

Toate detaliile tehnice ale acestui televizor sunt suficiente sa umple o carte.

Plasma 3D Panasonic

Samsung 55D6500 nu mai pare scump in comparatie cu Panasonic TX-P55VT30E care, cu reducere de 17%, costa 9.999 lei.

Acest televizor pune la picioarele utilizatorului lumea 3D. Televizorul este Full-HD pentru imagini atat in 3D, cat si in 2D, cu posibilitati de interconectare marite.

Aparatul vine cu doua perechi de ochelari 3D.

Televizorul poate inregistra programul TV preferat, filme sau alt continut pe un hard disk extern sau pe un card de memorie SD. Inregistrarile pot fi usor controlate folosind telecomanda televizorului, iar functia Rew Live TV pentru inregistrare USB HDD permite revederea scenele importante dintr-un program TV transmis live.

Detaliile tehnice complete pot fi vizionate pe site-ul Panasonic Romania.

Uriasul cu diagonala 152 cm

Samsung si-a propus sa produca televizoare mari cat ecranul unui cinematograf, altfel nu se explica de ce modelul 60D6500 are o diagonala de 152 cm. Costa 10.999 de lei, redus de la 12.499 de lei.

Acest model este unul care functioneaza cu tehnologie LED si permite vizualizarea imaginilor 3D. Pe langa acest lucru, este si un smart TV: se poate conecta la Internet, in retelele sociale, pe Skype, are aplicatii Samsung instalate, se conecteaza prin USB 2.0, inregistrea imagini video pe dispozitive externe si multe altele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai mari televizoare, #oferta televizoare 3D, #televizoare ultima generatie, #televizoare cu internet, #televizoare samsung emag led , #Tehnologie 3D