Spielberg si Lucas prezic sfarsitul cinematografului asa cum il stiam

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 12:53
1573 citiri
Spielberg si Lucas prezic sfarsitul cinematografului asa cum il stiam

Doi vizionari care au deschis in urma cu peste 30 de ani era moderna a cinematografiei sunt convinsi ca urmeaza o noua etapa. Steven Spielberg si George Lucas spun ca cinematograful, asa cum il stiam, va disparea. Iata argumentele celor doi regizori care au influentat deciziv cinematografia in ultimele decenii.

Lucas si Spielberg sunt convinsi ca industria cinematografica se indreapta catre o implozie care o va modifica complet. Regizorii cred ca motivul este similar cu cel care a decis soarta presei scrise. Platformele de distributie digitala, alaturi de televizoarele Ultra HD si 3D vor face ca sufrageria sa inlocuiasca aproape complet sala de cinema.

La o conferinta organizata la USC, universitate din California, Steven Spielberg a subliniat faptul ca studiourile de la Hollywood investesc tot mai mult, chiar si peste 250 milioane de dolari, in tot mai putine filme.

"Urmeaza o implozie in care 3-4 sau poate chiar 6 de filme cu un megabuget vor fi esecuri rasunatoare, iar acest lucru va schimba din nou paradigma cinematografiei", a declarat Steven Spielberg, citat de The Verge.

Citeste mai multe despre Spielberg si Lucas prezic sfarsitul cinematografului asa cum il stiam pe HIT.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sfarsit cinematograf, #cinematograf Spielberg Lucas, #evolutie industrie cinematografica, #televizoare 3d, #distributie digitala filme , #Tehnologie 3D