Copiaza rapid pozele pe CD, fara laptop sau PC!

Sambata, 18 August 2012, ora 00:00
3475 citiri
Copiaza rapid pozele pe CD, fara laptop sau PC!

Salveaza oricand o copie a informatiilor pe care le primesti, fara a mai folosi calculatorul sau laptop-ul! PlexEasy este ideal fie intr-un cadru formal, cand ai nevoie de anumite informatii, fie in vacanta, cand cardul de memorie al camerei foto ramane fara spatiu.

Printr-o simpla apasare de buton, poti "arde" un CD toate fisierele pe care le ai pe stick-ul USB sau cardul SD, inclusiv video si imagini de pe dispozitivele USB PTP.

Astfel, cu ajutorul port-USB-ului incorporat in dispozitivul Plex Easy, poti foarte usor sa iti salvezi informatiile de pe un stick USB, sau chiar si invers, de pe un CD pe un USB.

Dispozitivul este compatibil cu majoritatea telefoanelor iPhone si a tabletelor iPad, insa poate accesa doar fisierele foto si video existente pe aceste dispozitive. Daca ai un dispozitiv ce functioneaza cu Android, accesibilitatea fisierelor depinde de configurarea de baza a gadgetului, sau cea pe care i-ai facut-o tu.

Hardware-ul are un Burner Re-Writable 8XSlim DVD/CD, un LCD monocrom cu display in limba engleza, slot SD/MMC, doua port USB, si are 142 de milimetri latime, 182 milimetri lungime si 21 de milimetri grosime, avand o greutate de 385 de grame, fara adaptor.

Poti cumpara PlexEasy de pe Amazon, la preturi ce pornesc de la 98 de dolari si ajung la 184 de dolari.

#CD burn fara laptop, #PlexEasy CD USB, #arde CD fara PC , #Tehnologie