INNOVATION IT 2016 - One-IT aduce viitorul tehnologic in Maramures

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 12:49
1788 citiri
INNOVATION IT 2016 - One-IT aduce viitorul tehnologic in Maramures

Peste 100 de oameni de afaceri din Baia Mare si din judetul Maramures au participat, joi, 10 noiembrie 2016, la una dintre cele mai utile conferinte din domeniul tehnologiei - Innovation IT, editia a II-a, organizata de One-IT, in parteneriat cu liderii mondiali in tehnologie, si gazduita de Best Western Eurohotel.

Partenerii editiei a II-a a evenimentului Innovation IT au fost: Dell, Microsoft, Bitdefender, Xerox, Logitech, CyberPower, Transart, Asus, Eaton.

Scopul acestui eveniment a fost de a aduce mai aproape de clasa business din Maramures cele mai noi tehnologii informatice si solutii de securizare a datelor pentru eficientizarea afacerilor. In sprijinul acestei idei, invitatii One IT de anul acesta au vorbit despre inovatiile pe care le aduc cele mai mari companii de hardware si software din lume, dar si despre pericolele la care se supun companiile in aceasta era digitala. In plus, s-a pus accent pe cele mai eficiente metode de securizare si back-up a informatiilor business si s-a creionat modelul unei afaceri de succes in anul 2017.

Nicolae Ontiu, business manager One IT: "Suntem convinsi ca, avand aceste informatii la indemana, oamenii de afaceri din Maramures pot lua decizii mai bune si isi pot dezvolta mai sanatos firmele. Aceasta a fost dintotdeauna misiunea noastra, a echipei de la One IT - sa aducem predictibilitate, stabilitate si dezvoltare sanatoasa in mediul de afaceri zonal. Iar conferinta Innovation IT reuseste foarte bine sa ne implineasca acest obiectiv."

Speakerii de la editia din acest an a conferintei Innovation IT reprezinta companii din varful piramidei economice globale: Xerox, Logitech, Microsoft, Dell, Transart si Bitdefender. Acestia au avut prezentari pe teme de maxima actualitate, cum ar fi digitalizarea unei afaceri, solutiile de business intelligence, noile modele de afaceri in 2017, securitatea informationala, noua era a conferintelor video, cele mai performante produse si echipamente IT ale momentului si alte solutii IT.

Gabriel Dumitru (Business Unit Manager Dell EMC): "Dell EMC este azi un jucator major in domeniul inovatiei IT&C, fiind cea mai mare companie din domeniul tehnologiei. Parteneriatele cu integratorii locali de solutii, precum One-IT Baia Mare, aduc o valoare consistenta clientilor, care au, astfel, acces la cele mai noi tehnologii, servicii de suport si mentenanta, dar si consultanta, pentru a adopta cat mai usor noul trend de transformare. Competentele acumulate de One IT in sustinerea acestor tehnologii de varf recomanda One IT ca un partener de incredere in zona Maramures."

Bogdan Stratula (Partner Account Manager Xerox Romania): "La cea de a doua editie a evenimentului One IT, am dorit sa demonstram faptul ca echipamentele multifunctionale reprezinta acum punctul de start pentru orice flux digital de documente. Astfel, am prezentat participantilor avantajele serviciilor de management al documentelor (Managed Print Services), echipamente inteligente care au incorporata tehnologia Xerox ConnectKey si platforma de recompensare a clientilor Genuine Xerox Rewards. De asemenea, cei care ne-au vizitat standul au putut vedea cum lucreaza echipamentele WorkCentre 3655i, WorkCentre 6027 si WorkCentre 6515, prezentat in premiera la Baia Mare, echipament ce va fi lansat in a doua jumatate a lunii noiembrie."

Cristian Alin Lazar (reprezentant Transart): "Am prezentat oamenilor de afaceri din Maramures conceptul de Data Assisted Business Driving - o abordare integrata ce propune un set de instrumente avansate de Business Intelligence, pe care echipa de management a unei companii le foloseste in vederea asistarii deciziilor de business. Totodata, cei interesati au putut vedea live la standul de prezentare al companiei noastre si cateva exemple concrete de dashboard-uri avansate, realizate cu cele mai noi tehnologii de vizualizare - Tableau si QlikSense. Compania Transart are o experienta de peste 20 ani in dezvoltarea de software pentru afaceri (ERP, SFA/CRM, WMS, BI). Suntem, asadar, sinceri si obiectivi atunci cand afirmam ca Business Intelligence-ul este un instrument de dirijare proactiva a unei afaceri."

Alexandru Mazilu (Country Manager Logitech Romania, Bulgaria): "Logitech a ales One IT ca partener strategic in zona Maramures - si nu numai -, pentru a ne extinde si pe aceasta zona a tarii printr-un partener care poate sa ofere solutii complexe si scalabile, bazate pe nevoi reale ale partenerilor. Ne dorim ca One IT sa fie un partener strategic si pe serviciul de Video-Conferencing. Asta pentru a putea completa paleta de solutii oferite companiilor din regiune care au nevoie de o comunicare permanenta si eficienta cu partenerii si echipele lor, de oriunde din lume, prin solutii complete de video-conferinta si eficiente la nivel de cost initial, dar si la cost total al produsului, pe intreaga durata de utilizare".

Aimen Aldahash (reprezentant Microsoft): "One IT dovedeste si anul acesta ca este o companie capabila sa aduca valoare adaugata mediului de afaceri din Maramures, iar clientii ce participa cu placere si interes, an de an, la aceste evenimente, sunt dovada reala a faptului ca pasiunea echipei este contagioasa. Felicitari, One IT, pentru realizari!"

La finalul seminarului, One IT a organizat pentru clientii sai business o tombola cu premii constand in laptop, tableta, multifunctionala, licente aplicatii business si alte cadouri surpriza. A urmat apoi o cina festiva si un moment artistic de exceptie, cadru in care reprezentantii business-ului local au putut face schimb de idei si de bune practici.

Despre One IT

Fondata in 2003, in Baia Mare, compania One IT a devenit, in timp, lider pe piata IT din Maramures, gratie implicarii consistente in dezvoltarea comunitatii business si perfectionarii propriilor servicii.

Acest lucru a fost posibil prin crearea de parteneriate de colaborare cu liderii internationali din domeniul IT, precum: Dell, Intel, Toshiba, IBM, Xerox, Microsoft, Fujitsu, HP si multi altii. Aceasta abordare sanatoasa a dus, in acelasi timp, la consolidarea si cresterea garantiei unei oferte complete de produse si servicii IT, bazate pe cele mai bune competente si tehnologii.

One IT are sediul principal in Baia Mare, bd. Bucuresti nr. 21, iar pe piata din Cluj-Napoca este prezent prin magazinul aflat pe str. Constantin Brancusi nr. 51 si prin Biroul Operational deschis in incinta Liberty Technology Park.

One-IT - Mai mult decat un expert, un prieten!

www.one-it.ro

#One IT viitor tehnologic Maramures, #inovatie tehnologica 2016 , #Tehnologie