Romanian Electronics Show: Tehnologiile de varf isi dau intalnire la RES 2013

Marti, 05 Martie 2013, ora 17:55
1558 citiri
Romanian Electronics Show: Tehnologiile de varf isi dau intalnire la RES 2013

Romanian Electronics Show (RES),cea mai importanta expozitie interconectata a tehnologiei din domeniul electronicii si IT&C, isi deschide portile pe 28 martie, la Exporom, sub patronajul Ministerului pentru Societatea Informationala.

"Initiativa organizarii unui targ care sa reuneasca producatorii si distribuitorii de produse si servicii ICT poate sa impulsioneze semnificativ piata de profil", a declarat Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala, intr-un comunicat remis redactiei Business24.

Ministrul sustine ca "astfel de targuri reprezinta o ocazie excelenta pentru ca actorii de pe piata sa poata face schimb de experienta, efectul final fiind diversificarea si ajustarea ofertei atat in beneficiul tuturor companiilor, cat si al consumatorilor".

RESeste un eveniment amplu dedicat atat companiilor, cat si publicului larg, realizat de EXPOROM in parteneriat cu Camerele de Comert Bilaterale Romania-Japonia si Romania-Coreea.

Expozitia internationala RESreprezinta un suport informational si un instrument de marketing eficient pentru dezvoltarea si cresterea sectorului electronic si IT&C, promovand conceptul de Business is Sharing.

Teme de interes:

1. Inovatie si tineri antreprenori;

2. Adoptarea noilor modele de business de tip Cloud, virtualizare si IT as a service (ITaaS) pentru companiile mari si sectorul public, clienti mari din zonele guvernamentale, utilitati, telecom, banking;

3. Mobilitate - tehnologii, accesul la date si securitatea acestora;

4. Dezvoltatori de aplicatii - pentru diferite platforme mobile si life style;

5. Smart devices and products.

Cele patru zile RES inseamna prezentari interactive, lansari de produse, conferinte, dezbateri, aplicatii si servicii, concursuri, concerte.

Partenerii vor sustine o serie de seminarii, worskshop-uri si conferinte in functie de urmatoarele teme generale:

- 28 martie: E-government & E-administration / Startups & Innovation / Mobile, Entertainment & Display

- 29 martie: Cloud Computing, Big Data and ITaaS / Hackathon - mobile apps

Inscrierile se pot face pana la 15 martie 2013, pe roels.ro.

Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.

#RES 2013 Exporom, #Romanian Electronics Show 2013 , #Tehnologie