Surpriza: Directorul HP foloseste un MacBook Air

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 08:57
2442 citiri
Surpriza: Directorul HP foloseste un MacBook Air
Sursa:reuters.com

Ray Lane, directorul executiv al companiei Hewlett-Packard (HP), apare intr-o fotografie inedita folosind un MacBook Air la domiciliu.

Fotografia directorului de la HP utilizand un MacBook Air este cu atat mai surprinzatoare cu cat Ray Lane a sustinut initial separarea companiei de divizia HP producatoare de PC-uri, in ciuda statului de cel mai mare producator de PC-uri si laptop-uri, scrie News.cnet.com.

Asadar, intrebarea care se ridica este daca directorul executiv de la HP opteaza in mod deschis pentru hardware-ul de la Apple, atunci cat este el de disponibil sa mentina si sa dezvolte divizia de PC-uri a HP ?

Compania HP a lansat recent noul sau laptop HP Folio 13, ca o replica HP la adresa MacBook Air, care se mentine in linia de design a HP, dar se apropie foarte mult si de MacBook Air.

Noul Folio 13 de la HP costa cu in jur de 400 de dolari mai putin decat MacBook-ul Air de 13 inci, dar ofera Ethernet RJ-45, HDMI si porturi USB 3.0 in timp ce Air foloseste USB 2.0 si porturi Thunderbolt sau Displayport si are un pret de pornire de 900 de dolari.

In concluzie, si-ar cumpara Ray Lane un HP Folio pentru uzul sau personal sau prefera si acum un MacBook Air?