S-a lansat laptopul HP Mini 210 Vivienne Tam Edition

Luni, 08 Martie 2010, ora 11:30
2215 citiri
S-a lansat laptopul HP Mini 210 Vivienne Tam Edition

Laptopul HP Mini 210 s-a "imbracat" in haine de primavara create special de Vivienne Tam. Designul, "Butterfly Lovers", este dedicat tuturor celor care iubesc fluturii.

Pe langa carcasa aurie creata de Tam, noua editie HP Mini 210 vine cu 3 wallpapers asortate, o tastatura aurie cu Start Menu si iconite customizate, informeaza Laptop News.

De asemenea modelul include software-ul Beats Audio, specific seriei HP Envy, care va asigura o calitate mai buna a sunetului, foloseste Windows 7 Home Premium si are 2 GB de RAM.

Doritorii sunt anuntati ca exista posibilitatea asortarii HP Mini 210 Vivienne Tam Edition cu un mouse tematic "Butterfly Lovers", care costa 40 de dolari, precum si cu alte cateva accesorii speciale.

Vivienne Tam s-a nascut in China, dar traieste si lucreaza ca designer la New York. Hainele create de ea imbina elemente ale culturii chineze cu fashion-ul modern. A mai colaborat si inainte cu Hewlett-Packard pentru crearea unor editii speciale a mini laptop-urilor HP, cum a fost cazul modelului HP Mini 1000.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition va fi disponibil pe piata incepand cu 19 martie, la un pret de 600 de dolari.

#edition, #hp, #laptop, #mini, #tam, #vivienne , #stiri Hewlett Packard