Centrul Medical Elim intra pe piata din Capitala

Joi, 06 Mai 2010, ora 13:07
2358 citiri
Centrul Medical Elim intra pe piata din Capitala

Centrul Medical Elim a inaugurat o noua clinica, prima din Bucuresti, specializata in diagnostic imagistic, printr-o investitie de peste 3 milioane euro, iar anul acesta intentioneaza sa mai deschida alte doua centre in tara, a anuntat joi directorul general al Elim, Adrian Dumbrava, transmite NewsIn.

"Aceasta este cea de-a saptea clinica din reteaua Elim. Echipamentele medicale au costat 2,7 milioane euro, iar 350.000 euro reprezinta valoarea lucrarilor de amenajare.

Noua unitate este specializata in diagnostic prin tomografie computerizata, rezonanta magnetica, osteodensitrometrie, mamografie si ecografie", a declarat directorul general al Elim, Adrian Dumbrava, in cadrul unei conferinte de presa.

De asemenea, Elim si-a bugetat doua milioane euro pentru lansarea a inca doua centre in tara in 2010.

"Noi gandim extinderea retelei in functie de gradul de acoperire cu servicii medicale de calitate. In cei 15 ani de activitate, investitiile realizate s-au ridicat la circa 8 milioane euro", a precizat Dumbrava.

Noul centru din Bucuresti are sapte cabinete pentru diagnostic imagistic si poate investiga peste 120 de pacienti zilnic, avand totodata si un echipament RMN Signa Excite HDX.

Altfel, directorul general al Elim a afirmat ca se asteapta la o crestere a numarului de pacienti, odata cu deschiderea celor trei centre din acest an.

"Daca in 2007 am avut circa 60.000 de pacienti, in 2009, numarul acestora a ajuns la 110.000-120.000.

Iar pentru acest an, ne asteptam ca numarul pacientilor sa creasca pana la 150.000.

Intre clientii nostri, cu care avem contract, sunt filialele Petrom, Hidroconstructia si Uzina Dacia Pitesti", a adaugat Adrian Dumbrava.

Totodata, Centrul Medical Elim a avut in 2009 o cifra de afaceri de circa 2,2 milioane euro si se asteapta la o crestere a afacerilor in acest an cu 50%, la 3,3 milioane euro, pe fondul extinderii retelei cu trei noi clinici in 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#capitala, #centru, #elim, #medical , #stiri Hidroconstructia