Companie de stat cauta sef. Recompensa 250.000 de euro

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 08:46
2587 citiri
Companie de stat cauta sef. Recompensa 250.000 de euro
sursa foto: stiridebine.ro

Statul ofera un bonus de 250.000 de euro, o suma record, pentru agentia de recrutare care va gasi directorul general pentru Hidroelectrica, una dintre primele companii de stat care va avea management privat.

Desi anunta disponibilizari de bugetari si inghetarea salariilor in sectorul public, statul ofera o suma record pentru agentia de recrutare de executivi de top care va gasi seful potrivit pentru Hidroelectrica, cel mai valoros activ din portofoliul ministerului Economiei, evaluat la 3,49 miliarde de euro.

In caietul de sarcini publicat pe site-ul oficial al ministerului Economiei, autoritatile precizeaza ca "achizitia de servicii de recrutare de personal de conducere, in vedere selectarii Directorului General, din cadrul societatii S.C. Hidroelectrica" are o valoare estimata de 250.000 de euro, fara TVA.

Durata finala a contractului va fi stabilita in functie de durata relevanta propusa de operatorul economic ce va fi declarat castigator, dar in niciun caz nu va putea depasi 12 luni, de la data semnarii contractului de achizitie publica.

Durata contractului va putea fi prelungita in cazuri exceptionale, cu acordul Autoritatii contractante, conform prevederilor legale aplicabile.

Sunt permise asocierea si subcontractarea, mai arata documentul publicat pe site-ul ministerului Economiei.

De asemenea, daca o asociere de operatori economici depune o oferta comuna, atunci "situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii".

Fiecare membru trebuie sa faca dovada atingerii unei medii a cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani, de minimum 10.000.000 euro.

Modalitatea de selectionare a ofertei castigatoare consta in oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

FMI a cerut Guvernului, la mijlocul lunii noiembrie, sa privatizeze prin listarea la bursa a pachetul majoritar din Hidroelectrica, cel mai mare si cel mai ieftin producator de energie din Romania, au declarat, surse din sectorul energetic.

Hidroelectrica este prima companie de stat care va avea management privat.

Hidroelectrica, alaturi de Oltchim, Tarom si CFR Marfa se afla pe lista primelor companii de stat unde unde atat FMI, cat si autoritatile romane au convenit sa numeasca management privat.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#hidroelectrica companie stat, #management privat companii stat, #management privat , #Cifra de afaceri