Protest de amploare - Sute de sindicalisti in fata Guvernului

Sambata, 18 Mai 2013, ora 13:20
1136 citiri
Protest de amploare - Sute de sindicalisti in fata Guvernului
Foto: finantistii.ro

400 de membri ai sindicatului Hidrosind protesteaza, sambata la pranz, in Piata Victoriei, oamenii fiind nemultumiti de modul in care Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, conduce societatea.

"Inarmati" cu fluiere si vuvuzele, oamenii scandeaza lozinci precum: "Borza, nu uita/Hidroelectrica nu este a ta", "Ponta nu uita/Borza te va ingropa", sau "Unitate!".

"La protestul de astazi (sambata n.red.) participa aproximativ 400 de sindicalisti din cadrul Hidroelectrica, dar si de la hidroserv-urile din toata tara. Oamenii sunt nemultumiti de modul in care administratorul judiciar Remus Borza conduce societatea Hidroelectrica si filialele Hidroserv, dar si de felul in care se lucreaza la noile disponibilizari din aceste zile. De asemenea, suntem impotriva noii reorganizari a Hidroelectrica (reducerea numarului de sucursale de la 13 la 8), deoarece astfel vor aparea alte disponibilizari", a declarat Decebal Sulea, presedintele Hidrosind.

Citeste mai multe despre Protest de amploare - Sute de sindicalisti in fata Guvernului pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#proteste Guvern Hidroelectrica, #sinticate Hidroelectrica proteste, #Hidrosind Guvern Proteste , #Joburi