Remus Vulpescu: Hidroelectrica nu va intra in faliment

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 17:40
2098 citiri
Remus Vulpescu: Hidroelectrica nu va intra in faliment

Procedura de insolventa constituie o solutie viabila pentru salvarea Hidroelectrica si din punct de vedere legal, compania nu poate intra in faliment, a declarat, joi, Remus Vulpescu, fostul director al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).

Declaratia lui Remus Vulpescu a fost facuta la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca recursul la hotararea prin care s-a decis insolventa Hidroelectrica, conform Agerpres.

"Sunt toate sansele pentru salvarea acestei companii in cadrul actualei proceduri de reorganizare, insa vedem cu surprindere ca unii reprezentanti sindicali sprijina, cu tot dinadinsul, 'baietii destepti' care doresc sa anuleze tot ce s-a facut pana acum si sa-si reintre in drepturile pe care le stim si care au fost atat de aspru criticate si despre care se spunea ca nu le pot fi ridicate", a declarat Remus Vulpescu.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, joi, recursul SC Alpiq Romenergie SRL, SC Alpiq Romindustries SRL si a sindicatului "Hidrosind" la decizia Tribunalului Bucuresti care a decis reorganizarea Hidroelectrica si demararea procedurii insolventei.

Insolventa Hidrolectrica: Curtea de Apel Bucuresti judeca joi recursurile

Instanta a respins doua exceptii invocate de reprezentantii administratorului judiciar al Hidroelectrica si continua discutarea pe fond a cauzei. Judecatorii au anuntat ca vor amana pronuntarea in acest dosar cu o saptamana.

Hidroelectrica se afla pe lista companiilor pentru care se va demara procesul de privatizare in 2013, a declarat, miercuri, Ion Pisc, prim-vicepresedintele Blocului National Sindical (BNS).

Privatizarile continua in 2013. Sase companii de stat se afla pe lista

Pe lista se mai regasesc Complexul energetic Oltenia, Complexul energetic Hunedoara, Electrocentrale Bucuresti, Nuclearelectrica si Electrica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Remus Vulpescu Hidroelectrica, #insolventa Hidroelectrica, #salvare Hidroelectrica insolventa , #Management