Hidroelectrica are un nou director general

Luni, 18 Februarie 2013, ora 14:06
1853 citiri
Hidroelectrica are un nou director general

Directorul Directiei Dezvoltare si Retehnologizare, Mihail Viorelian Stanculescu, va ocupa functia de director general al Hidroelectrica, pana la numirea unui management privat, potrivit unui comunicat transmis, luni, de companie.

Raporturile de munca dintre Hidroelectrica si Stefan Gheorghe, director general adjunct, cu atributii de director general al societatii, au incetat in 15 februarie 2013, in urma numirii sale in functia de director general al Transelectrica.

Atributiile directorului general al Hidroelectrica au fost delegate catre Mihail Viorelian Stanculescu, in urma deciziei administratorului judiciar Euro Insol.

Mihail Stanculescu lucreaza din anul 2005 in cadrul Hidroelectrica, ocupand functiile de director al secretariatului general (2005-2007), director dezvoltare, retehnologizare (2007-2008) si consilier al directorului general pe probleme de investitii (2008-2013), iar din 16 ianuarie 2013 a fost promovat director al Directiei Dezvoltare Retehnologizare.

In 16 ianuarie 2013, administratorul judiciar al Hidroelectrica a desfiintat 22 de posturi de director, in executivul si sucursalele societatii, iar restul de 57 de directori din noua organigrama a companiei au fost numiti cu delegatie, pentru o perioada de 90 de zile, pana la ocuparea posturilor prin concurs.

In procesul de stabilire a criteriilor de selectie, de elaborare a procedurilor si de organizare a concursurilor pentru posturile de conducere ale Hidroelectrica, alaturi de administratorul judiciar Euro Insol, sunt implicate 3 firme de head-hunting - Egon Zehnder International, Adecco si Pedersen&Partners.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#director general Hidroelectrica, #Mihail St nculescu director Hidroelectrica , #stiri Hidroelectrica