Hidroelectrica investeste 1,465 milioane lei in perfectionarea angajatilor

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 15:14
2368 citiri
Hidroelectrica investeste 1,465 milioane lei in perfectionarea angajatilor

Compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare producator de electricitate din Romania, investeste 1,465 milioane lei in formarea si perfectionarea angajatilor, bani din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritara nr. 3, informeaza NewsIn.

Proiectul se numeste "Formarea si perfectionarea personalului societatii, in conformitate cu Strategia de dezvoltare a resurselor umane, bazata pe principiile imbunatatirii continue a intregii activitati, in scopul cresterii capacitatii de adaptare a societatii la mediul economic in schimbare".

Acesta a demarat in 2 august si are o perioada de implementare de 21 de luni.

"Proiectul isi propune o schimbare graduala de mentalitate in organizatie prin introducerea conceptului kaizen, al imbunatatirii continue a performantei proceselor in organizatie, certificarea unui numar de specialisti din organizatie pentru a continua formarea in imbunatatirea proceselor si dupa finalizarea proiectului, asigurand sustenabilitatea proiectului, precum si formarea a 17% dintre angajati in scopul imbunatatirii continue a activitatii lor, a proceselor", se arata intr-un comunicat emis marti de companie.

Contributia Hidroelectrica este de 600.000 lei, respectiv 40,95%, si asistenta financiara nerambursabila este de 865.000 lei, respectiv 59,05%.

"Prin implementarea acestui proiect se promoveaza implemementarea filosofiei imbunatatirii continue in Hidroelectrica in scopul reducerii consumurilor si costurilor, cresterii productivitatii muncii si flexibilitatii in satisfacerea necesitatilor clientilor interni si externi ai societatii", mai spun reprezentantii companiei.

#angajati, #hidroelectrica, #perfectionare , #stiri Hidroelectrica