Hidroelectrica, Oltchim, SNLO si Romarm, primele companii cu management privat

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 08:27
2129 citiri
Hidroelectrica, Oltchim, SNLO si Romarm, primele companii cu management privat

Ministerul Economiei a anuntat ca printre primele companii din subordine care vor avea management privat se numara Hidroelectrica, Oltchim, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si Compania Nationala Romarm, anunta NewsIn.

"Primele companii aflate in subordinea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) care vor avea management profesionist desemnat prin metode specifice au fost stabilite la nivel guvernamental, la propunerea MECMA.

Companiile sunt S.C. Hidroelectrica S.A, S.C. Oltchim S.A, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), Electrica Furnizare si Compania Nationala Romarm S.A", se arata intr-un comunicat al ministerului, transmis duminica.

In comunicat se precizeaza ca in data de 13 septembrie 2011 expira termenul de depunere a ofertelor pentru alegerea consultantului care va sprijini MECMA in procesul de organizare a activitatii de recrutare a noilor manageri.

Compania de consultanta care va castiga selectia va intocmi pentru fiecare dintre cele cinci companii caietele de sarcini ce vor sta la baza licitatiilor pentru desemnarea firmelor de recrutare.

#hidroelectrica, #oltchim, #companii, #management privat, #companie , #stiri Hidroelectrica