Hugo Boss: Crestere de 20% a vanzarilor in trimestrul doi

Joi, 02 August 2012, ora 08:41
1335 citiri
Hugo Boss: Crestere de 20% a vanzarilor in trimestrul doi

Casa de moda Hugo Boss a anuntat o crestere de 20% a vanzarilor sale in al doilea trimestru al acestui an, la 485,4 milioane de euro, de la 405,4 milioane de euro, valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.

Vanzarile in Europa au crescut cu 17%, in timp ce pe piata americana, acestea au avansat cu 11%. In Asia, veniturile companiei au crescut cu 4%, conform unui comunicat al companiei.

"Am obtinut din nou cresteri importante ale vanzarilor si castigurilor in primele sase luni ale acestui an. Acest succes a fost generat de cresteri in toate regiunile. Prin urmare, suntem increzatori ca ne vom atinge tintele fixate pentru anul acesta intr-un mediu economic care devine din ce in ce mai provocator", a spus Claus-Dietrich Lahrs, CEO Hugo Boss, citat de CPP-Luxury.

Actiunile companiei au crescut la 0,58 de euro in al doilea trimestru al acestui an, de la 0,45 de euro, valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru intreg anul 2012, Hugo Boss se asteapta sa inregistreze o crestere de 10% a vanzarilor, comparativ cu anul anterior. Estimarile privind profitul operational in acest an prevad cresteri cuprinse intre 10% si 12%.

Grupul intentioneaza sa deschida 70 de unitati pe parcursul acestui an. In prezent, compania are 6.102 magazine in 110 tari. Hugo Boss AG controleaza direct peste 364 de unitati de retail, iar mai mult de 1.000 de unitati sunt detinute prin franciza.

Hugo Boss a incheiat acorduri cu diverse companii pentru a lansa produse sub brandul sau. Astfel, Hugo Boss a semnat un contract cu Samsung pentru a produce telefoane mobile, colaboreaza cu C.W.F. Children Worldwide Fashion SAS pentru a realiza haine destinate copiilor si cu Procter & Gamble Prestige pentru a realiza parfurmuri si produse de ingrijire a pielii.

Hugo Boss lucreaza si cu Movado pentru a realiza ceasuri, iar colaborarea cu compania Safilo include lansarea unor ochelari de soare si de vedere.

In luna martie, Hugo Boss a inchis magazinele din Croatia, dupa ce compania germana a oprit furnizarea de produse catre franciza croata Renimo, in septembrie 2011.

Hugo Boss paraseste Croatia

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Hugo Boss rezultate financiare, #Hugo Boss vanzari 2012, #Hugo Boss vanzari T2, #Hugo Boss parteneriate , #Rezultate financiare