Fondul de investitii Broadhurst isi consolideaza pozitia pe piata imobiliara

Luni, 16 Octombrie 2006, ora 04:46
1104 citiri

Broadhurst Investments Limited a devenit la sfarsitul lui septembrie actionarul majoritar al unei companii cu activitate in domeniul imobiliar nou infiintate cu un capital social de peste 1,5 milioane de lei (circa 429.490 de euro), potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.Societatea Comerciala ABC BETA SA Bucuresti, avand ca obiect de activitate inchirierea si subanchirierea bunurilor imobiliare, proprii sau inchiriate, a fost infiintata la sfarsitul lui septembrie si este detinuta in proportie de 55,34 la suta de Broadhurst Investments Limited, cu un aport la capital de 818.415 lei.

Restul de 45,65 la suta din actiunile companiei, echivaland cu 687.466,20 de lei, apartine unui grup de 589 de persoane.

Fondul de investitii Broadhurst are sediul social in Cipru si este controlat in Romania de New Century Holding (NCH) unul dintre cei mai mari proprietari de spatii comerciale din Europa de Est. Investitiile realizate de NCH in Europa Centrala si de Est se ridica la aproape trei miliarde de dolari.

La sfarsitul lui 2005, NCH anunta ca va investi circa 300 de milioane de euro in spatii comerciale si rezidentiale, in Bucuresti.

Broadhurst detine in Romania companiile Romarta, Winmarkt, Valmetex si participa cu pachete minoritare in actionariatul Unirea Shopping Center si Cocor Bucuresti.

Broadhurst Investments Limited mai detine in Romania 85 % din actiunile Electroaparataj, 60,43% din compania de elemente prefabricate pentru constructii Elpreco, 5,21% din compania Antibiotice SA, 19,75 % din compania de asigurari Asirom, 14,26 % din capitalul social al Otelinox din Targoviste, 80,43% din Vel Pitar, 13,08 % din capitalul social al Turbomecanica, 17,37 la suta din rafinaria Astra Romana Ploiesti etc.

NewsIn

directNews.ro - Topul blogurilor

Recomandari 16 Octombrie 2006

1. PODIO: EXCLUSIV: Manafu povesteste de ce si unde pleaca de la BMG

Cristi Manafu, unul dintre oamenii cheie din BMG unde a lansat si coordonat proiecte de publishing si de online in ultimii sapte ani, a parasit grupul pentru a porni pe cont propriu. Aseara tarziu am stat de vorba cu el in exclusivitate despre cum a ajuns acolo, ce a facut, de ce pleaca si ce va face in continuare.

2. Jobsessive: Hugo Boss Green

a pornit zilele astea in campanie globala (cum altfel? :) ...) ... Vedeti aici spotul Hugo Boss.

3. McDonalds Japonia serveste consumatorilor chiar si troieni de PC

Iata o initiativa interesanta a lantului de restaurante McDonalds, menita probabil sa reaminteasca tuturor ca nu orice chiftea e buna de bagat la USB. O campanie inceputa in luna august in Japonia a oferit prin tragere la sorti via SMS nu mai putin de 10.000 de playere audio clientilor mai norocosi.

4. A innebunit Michael?

Cantaretul american Michael Jackson a fost surprins de paparazzi purtand haine pentru femei si pantofi cu toc inalt, in timpul unei plimbari in Saint Tropez, sudul Frantei, informeaza The Sun. Altii deja scriu bancuri despre el. Apropo, ...