Avnet Technology Solutions deschide, joi, primul birou de vanzari in Romania

Joi, 31 Mai 2007, ora 13:03
987 citiri

Grupul operational al Avnet, Avnet Technology Solutions, distribuitor de produse integrate, sisteme de calcul destinate intreprinderilor, software si servicii, deschide joi, in Bucuresti, primul birou de vanzari in Romania, potrivit reprezentantilor companiei.

"Acest birou este fondat pe baza recentei cresteri la nivel geografic privind "enterprize distribution", in Spania, Portugalia, Franta si Olanda, crestere rezultata din achizitia in luna ianuarie a companiei Access Distribution", potrivit presedintelui Avnet Technology Solutions EMEA, Dick Borsboom, .

Avnet va avea in portofoliu liniile de business software si hardware ale IBM. Avnet are vanzari globale in produsele IBM de peste doua miliarde de dolari anual.

"Prin lansarea operatiunilor Avnet in Romania, canalul de distributie indirecta al IBM se consolideaza prin prezenta unui partener cu experienta de peste 50 de ani in IT", a declarat directorul pentru Romania, Mihai Tudor.

Avnet este unul dintre cei mari mai distribuitori de componente electronice, pentru calculatoare personale, solutii si servicii tehnologice cu peste 250 de locatii ce deservesc 70 de tari. Numarul clientilor este de circa 100.000, iar in anul trecut fiscal Avnet a avut o cifra de afaceri de 14 miliarde de dolari.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)