Bogdan Constantinescu paraseste dupa noua ani Cisco Romania

Luni, 06 Iulie 2009, ora 15:48
2193 citiri
Bogdan Constantinescu paraseste dupa noua ani Cisco Romania

Directorul general al filialei locale a Cisco, cel mai mare producator de echipamente de retea din lume, Bogdan Constantinescu, va parasi, incepand cu data de 24 iulie compania, planurile sale viitoare vizand transformarea unei firme romanesti de solutii integrate intr-o multinationala, relateaza NewsIn.

"Am decis sa plec de la data de 24 iulie, la sfarsitul anului fiscal pentru Cisco.

De 15-16 ani ma aflu in zona companiilor multinationale, am lucrat pentru Microsoft, IBM si Cisco, iar pasul facut este o incercare de a fi mai aproape de zona antreprenoriatului.

Practic, imi doresc sa duc o firma romaneasca de servicii, de solutii integrate, in zona in care am lucrat, a multinationalelor", a declarat, pentru NewsIn, luni, Bogdan Constantinescu.

Actualul director regional de vanzari Cisco Romania, Cristian Popescu, va prelua, cu titlu interimar, functia de director general al companiei. Bogdan Constantinescu a lucrat in ultimii noua ani la Cisco, iar inainte la Microsoft si IBM.

"Din data de 24 iulie 2009, Bogdan Constantinescu, director general al Cisco Romania, a decis sa isi continue dezvoltarea profesionala in afara Cisco", a comunicat, luni, compania.

Cisco Systems, fondata in 1984 de catre un grup de cercetatori de la Universitatea Stanford, California, vinde echipamente si tehnologii software pentru routing, switching si solutii bazate pe IP(Internet Protocol), avand peste 67.000 de angajati in lumea intreaga.

Cisco Romania are 50 de angajati si opereaza pe piata locala din 1998. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#multinationala, # companie, # Cisco, # solutii , #stiri IBM