Record de participare la Linux Open Alternative Days

Luni, 09 Octombrie 2006, ora 12:33
894 citiri

Cea de a patra editie LOAD ce va avea loc in perioada 17 - 18 octombrie se prefigureaza ca un succes pentru sustinatorii initiativelor Open Source. In acest an, tematica abordata la eveniment va fi mult mai diversificata si va acoperi pe langa zonele traditionale tehnice legate de securitate, server management, baze de date si multe din zonele importante pentru managementul afacerilor.

LOAD 2006 este un eveniment dedicat Linux si tehnologiilor Open Source avand ca public tinta oamenii de afaceri din toate domeniile, utilizatori ai sistemelor Open Source si sustinatorii acestei filosofii.

Participantii la LOAD vor putea interactiona cu cei mai importanti dezvoltatori de solutii bazate pe Linux ce vor prezenta studii de caz si implementari de sisteme CRM, ERP, CMS ce au ca baza solutii Open Source. Acesta este un eveniment pe care cei ce doresc sa beneficieze de solutiile Open Source pentru mediul de afaceri si administratia publica nu trebuie sa il rateze.

Printre companiile ce vor sustine prezentari la Linux Open Alternative Days se numara: IBM, Red Hat, Rompetrol, BIT Software, Novell, Nuxeo, IT TRAINING, ZITEC, SNS, Romsym Data.

Detalii si inregistrare la www.load.ro/2006 . Ultima zi de inregistrare este 12 octombrie.

New Media Agency este o companie de relatii publice ce pune la dispozitia mediului de afaceri si institutional din Romania modalitati de comunicare inovatoare, bazate pe principii clasice si tehnologii moderne. Printre proiectele implementate se numara si lansarea primului serviciu de relati publice online din Romania dedicat in exclusivitate publicarii, gazduirii, distributiei si monitorizarii de comunicate de presa: www.comunicatedepresa.ro