Un nou suport pentru platforma integrata de telecomunicatii IBM

Vineri, 01 Octombrie 2004, ora 12:26
1225 citiri

Dot Hill a anuntat ca solutia sa de stocare SANnet(R) II FC (Fibre Channel) a fost testata si integrata, in urma calificarii obtinute pentru IBM eServer Integrated Platform for Telecommunications.SANnet II FC RAID, software-ul de management al stocarii - Dot Hill SANscape(R) si software-ul de storage networking SANpath(R) au fost testate cu succes cu Red Hat Linux pe IBM eServer BladeCenter pe care ruleaza platformele integrate de baza si extinse ale IBM pentru telecomunicatii.

Sistemele de stocare Dot Hill de inalta performanta SANnet II FC au fost optimizate pentru uzul in domeniul solutiilor de telecomunicatii, ca cele oferite de IBM. Cu conexiuni de mare viteza FC, certificare NEBS Level 3 si optiuni de sursa AC sau DC, SANnet II FC ofera furnizorilor de servicii o solutie de stocare externa extrem de stabila si scalabila.

"Ca participant in programul IBM ServerProven(TM), Dot Hill a demonstrat preocuparea sa in a oferi suport clientilor IBM eServer BladeCenter cu solutii de stocare comptibile, a declarat Omar Barraza, director de marketing, Dot Hill. "Aceste ultime rezultate sunt dovada ca SANnet II FC ofera o solutie de stocare calificata pentru clientii din telecom, folosind noua platforma integrata pentru telecomunicatii de la IBMA".

La apropiata intalnire VON (Voice on the Net) Conference and Expo, 18-21 Octombrie, la Hynes Convention Center din Boston, IBM va demonstra capacitatea Platformei Integrate pentru Telecomunicatii (Base and Extended offerings), ce poseda compatibilitate cu standardele NEB si o mare disponibilitate in mediile clustered; IBM WebSphere si DB2 Universal Database; SteelEye Life Keeper pentru DB2 si Dot Hill's SANnet II FC storage.

Solutiile de stocare SANnet II FC beneficiaza de tehnologia de fibra optica de 2Gbit si de suport pentru zone de stocare sofisticate (storage area network - SAN) sau arhitecturi traditionale, direct attached storage (DAS). Software-ul de stocare produs de Dot Hill - SANscape si SANpath ofera posibilitatea unui management comprehensiv de la distanta si asigura securitatea stocarii in retea.

Solutiile de stocare SANnet II FC au 12 zone de disc drive, controlleri single sau dual, surse de alimentare AC sau DC si 8 porturi gazda intr-un compact recipient 2U (inalt de 3,5 inci). Capacitatea este controlabila fara intrerupere, prin adaugarea a uneia sau mai multor sisteme de extindere ce ofera fiecare cate 12 disc drive-uri suplimentare. Solutia SANnet II FC ofera performante foarte rapide A- pana la 160.000 tranzactii pe secunda din cache.

Familia de solutii de stocare SANnet II ofera cel mai eficient uptime in domeniu de 99.9998+ procente, in pachete compacte, optimizate rack. Aceste sunt certificate cu standardele NEBS Level 3 si standardul din telecomunicatii ETSI, alaturi de standardul MIL-STD-810F U.S. Department of Defense. SANnet II ofera o stabilitate de inalta clasa pentru paltformele open system. Arhitectura modulara simpla a familiei de produse SANnet II ofera scalabilitate sporita pentru cresteri ulterioare ale capacitatii de stocare a retelei si pentru medii direct atasate.

Dot Hill Systems Corp. este lider in designul inovator si furnizarea de solutii de retea pentru stocare catre parteneri din intreaga lume. Printre produsele sale se numara gama SANnet II de sisteme de stocare, soutiile de stocare RIO Xtreme(TM), software-ul de management al stocarii SANscape(R), software-ul SANpath(R) pentru storage networking dar si training profesional, suport si service.

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Dot Hill in Romania.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro