Mobra se intoarce? Trei bikeri vor s-o puna pe roate!

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 00:00
5663 citiri
Mobra se intoarce? Trei bikeri vor s-o puna pe roate!
Foto: Mobra Shop

Iti mai amintesti batrana motocicleta romaneasca Mobra? Afla ca trei tineri intreprinzatori romani si-au propus sa o puna din nou pe roate.

Ca un prim pas, au deschis magazinul Mobra Shop, de unde poti cumpara echipamente si accesorii de profil, iar daca totul merge bine vor incerca sa reporneasca productia motocicletelor Mobra in Romania.

"Ne-am propus ca, prin gama larga de articole comercializate, sa transformam aceasta pasiune intr-un stil de viata modern, in care costumul de motociclist nu este un simplu 'echipament', ci o demonstratie de stil a celui care il poarta", sustine Dragos Paise, unul dintre fondatorii Mobra Shop, intr-un comunicat remis Business24.

Magazinul dedicat motociclistilor va gazdui echipamente ale unor marci renumite, dar scopul final este relansarea brandului romanesc Mobra.

Investitia in designul si asamblarea in Romania a noilor modele este estimata la peste 500.000 euro, iar bikerii au pornit deja discutii cu companii de tehnologie si design consacrate pentru proiectarea unor Mobre moderne.

Mobra este unul dintre cele mai populare branduri romanesti din perioada comunismului, cunoscut mai ales pentru modelele 50, 50 Super, Hoinar, Mini, precum si pentru emblematica Mobra, iar vreme de 23 de ani a fost produsa la Metrom Brasov si asamblata la Uzina Tohan din Zarnesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#magazin Mobra, #Mobra Shop Bucuresti, #idei afaceri moto , #Afaceri comert