Cum sa-ti faci o afacere de succes cu doar 2.000 de euro. Trei tineri din Romania au importat o idee care a prins foarte bine

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 16:25
3511 citiri
Cum sa-ti faci o afacere de succes cu doar 2.000 de euro. Trei tineri din Romania au importat o idee care a prins foarte bine

Trei tineri din Romania si-au facut o afacere de succes din inchirierea de triciclete pentru cei mici si pentru adulti. Dispozitivele sunt electrice si reprezinta o modalitate de deplasare pentru turistii din marile orase.

Lucian si Cosmin sunt din Alba Iulia si, dupa ce au vizitat cateva dintre orasele turistice importante din Europa si nu numai, s-au gandit sa importe o idee care sa le faca viata mai usoara turistilor.

Cu doar 2.000 de euro, cei doi tineri au pus pe roate o afacere de succes. Lucian si Cosmin au achizitionat mai multe triciclete electrice, pe care le inchiriaza turistilor de toate varstele.

Experienta este relaxanta, sigura si nu polueaza. Ideea a prins atat de bine incat in prezent detin in jur de 200 de astfel de triciclete electrice.

In prezent, cei doi detin centre de inchiriere pentru astfel de triciclete in cele mai importante orase turistice din Romania: "Am inceput cu patru triciclete in Alba Iulia anul trecut, in septembrie. Am simtit potentialul si am decis ca trebuie sa-l exploatam la nivel national", a declarat Lucian pentru Pro TV.

Fie ca este vorba despre triciclete pentru cei mici sau pentru cei mari, aceste dispozitive electrice sunt la mare cautare. Spre exemplu, in Alba Iulia, turul de patru kilometri al cetatii poate fi parcurs cu o astfel de tricicleta. Experienta este mai putin obositoare si o incantare mai ales pentru copii, care de multe ori se plictisesc la astfel de trasee lungi.

Simina este din Cluj si a fost colega de facultate cu Lucian si Cosmin. Cei trei au pastrat o legatura stransa, astfel ca ideea acestei afaceri a fost impartasita.

Inspirata de succesul colegilor sai, Simina a decis sa deschida si ea un astfel de centru de inchiriere, in Cluj, un alt oras turistic foarte vizitat.

"Turistii sunt foarte incantati, sunt grupuri mari care vin si inchiriaza. Avem clienti adolescenti, chiar si oameni putin mai in varsta care vor sa se distreze", a afirmat Simina pentru Pro TV.

Cei trei tineri au inteles ca astfel de vehicule neconventionale reprezinta viitorul intr-o lume tot mai inghesuita si poluata de automobile, astfel ca au deschis si o afacere cu scutere, o alta afacere care se bucura de succes.

Pentru cei care vor ajunge fata in fata cu un astfel de centru, trebuie sa stie ca pentru inchirierea unei astfel de triciclete nu este nevoie de permis auto, ci trebuie sa respecte doar regulile care se aplica biciclistilor.

Lucian, Cosmin si Simina sustin ca aceste triciclete sunt sigure si prietenoase cu mediul si consuma curent electric cat un bec obisnuit.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#afacere triciclete, #inchiriat triciclete, #triciclete copii , #Afaceri cu bani putini