Afaceri de 1 milion de lei in 2019 pentru Acvatic Bebe Club, locul unde bebelusii invata sa inoate

Joi, 23 Ianuarie 2020, ora 17:00
1862 citiri
Afaceri de 1 milion de lei in 2019 pentru Acvatic Bebe Club, locul unde bebelusii invata sa inoate

Peste 2.500 copii cu varste intre 4 luni si 4 ani au beneficiat in 2019 de cursurile de educatie acvatica de la Acvatic Bebe Club, generand afaceri de peste 1 milion de lei, o crestere cu 10 procente fata de anul precedent.

Aproape 30% din cifra de afaceri provine de la salina amenajata special pentru copii in incinta clubului.

Constientizarea riscurilor de inec in cazul copiilor, precum si cautarea de alternative de petrecere a timpului liber pentru cei mici sunt principalele motive care au dus la cresterea numarului de copii care au frecventat cursurile Acvatic Bebe Club, unul dintre putinele cluburi la nivel national dedicate educatiei acvatice a bebelusilor.

Peste 25% dintre clientii din 2019 au venit prin recomandari ale clientilor mai vechi, iar cel mai solicitat abonament a fost cel de 12 sedinte, cu o valoare medie de 2.100 de lei.

"Observam o dinamica diferita a pietii care vine in special din zona parintilor, tot mai informati si mai dornici sa ofere copiilor experiente de calitate, dar si utile, de care se vor bucura toata viata. A contribuit la cresterea aceasta si faptul ca oferim o prima sedinta gratuita, in care parintii vad exact ce ar face copilul lor la ora de educatie acvatica, au contact direct cu instructorul dedicat si li se explica pe larg metodele si beneficiile unei astfel de activitati.

Peste 15% dintre clientii din 2019 au revenit la noi, atunci cand a aparut al doilea sau al treilea copil in familie. Cei mai multi frecventeaza cursurile de educatie acvatica timp de 12-18 luni, in general pana la limita de varsta acceptata de club", a precizat Carmen Dumitru, fondator si director de dezvoltare Acvatic Bebe Club.

60% dintre copiii care participa la lectiile de educatie acvatica au varste intre 4 si 36 luni, mai mult de jumatate avand pana in 2 ani. 22% dintre copii continua lectiile in medie 2 ani.

Lunile preferate pentru a incepe cursurile ABC sunt aprilie si iulie in cazul copiilor cu varsta peste 2 ani, astfel incat copiii sa fie pregatiti pentru vacanta de vara, respectiv septembrie in cazul copiilor cu varsta de pana la 2 ani, cand parintii cauta metode alternative pentru petrecerea timpului liber odata cu schimbarea anotimpurilor.

Specificul cursurilor Acvatic Bebe Club este de predare 1 la 1, fiecare cursant avand un instructor dedicat.

Pentru 2020, clubul de educatie acvatica vizeaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri, dar si o extindere la nivel local si national.

"Tot mai multe constructii rezidentiale beneficiaza de pisicina, iar acest lucru se reflecta si in cerere. Ne dorim sa ne extindem cu inca un club in Bucuresti, cel mai probabil in zona de Nord, insa vizam si Cluj-Napoca, unde exista o piata in ascensiune, iar factorii diferentiatori ai Acvatic Bebe Club se incadreaza in cererea pietii", a mai precizat Carmen Dumitru.

Despre Acvatic Bebe Club

Clubul de educatie acvatica a fost infiintat in 2012, fiind dedicat, de la inceput copiilor cu varste intre 4 luni si 4 ani.

In cei peste 7 ani de activitate, peste 2.000 de copii au urmat lectii de inot la ABC, cu beneficii vizibile in dezvoltarea fizica, psihica si emotionala. Mai mult, studiile spun ca participarea la lectiile de inot poate reduce riscul de inec al copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 4 ani cu 88%.

Clubul de educatie acvatica dispune de o sala de asteptare si de o zona de adaptare treptata la temperatura din zona bazinului, respectiv exterioara. ABC este singurul club de profil din Bucuresti unde tratarea si dezinfectia apei se realizeaza prin intermediul unei instalatii mixte bazate pe UV si ozon, cu efect direct asupra calitatii apei si a aerului din jurul piscinei.

Prin sistemul de ventilatie si dezumidificare, se pastreaza permanent un microclimat ideal pentru desfasurarea programelor de educatie acvatica. Temperatura apei are constant o valoare cuprinsa intre 31,5 si 32 grade, iar cea a aerului intre 32,5 si 33 grade.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#Acvatic Bebe Club, #inot bebelusi, #club inot, #lectii inot copii , #Afaceri de succes