Alexandru Rizea, Lem's: Pentru 2017 am planificat investitii de 20 milioane de lei

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 12:15
4985 citiri
Alexandru Rizea, Lem's: Pentru 2017 am planificat investitii de 20 milioane de lei

Lem's a planificat investitii de aproximativ 20 milioane de lei pentru anul 2017. Reteaua de magazine de mobila produsa in tara noastra la fabrica Lemet a inregistrat in 2016 o cifra de afaceri de 312 milioane de lei, in crestere cu 11 procente fata de 2015.

"In 2016 am deschis 6 magazine mari, dintre care 3 in centre comerciale importante din tara, am angajat oameni noi, am pus in functiune capacitati de productie si tehnologii noi, iar pentru anul in curs avem in continuare planuri importante de extindere si dezvoltare. Am planificat investitii in valoare de aproximativ 20 milioane lei", declara Alexandru Rizea, director general Lemet, intr-un comunicat remis Business24.

Reteaua de magazine Lem's are o suprafata totala de vanzare de aproximativ 70.000 mp, cu 76 de magazine in tara, 9 proprii si 67 in sistem franciza, iar investitia medie intr-un magazin se ridica la 1,5 milioane de lei.

"Punctul nostru forte este reteaua Lem's - cea mai extinsa retea de mobilier din Romania, precum si disponibilitatea produselor pe care le poti vizualiza, pipai, simti", a mai adaugat Alexandru Rizea.

Cele mai importante obiective pentru 2017 vizeaza extinderea lantului de magazine cu focus pe atingerea oraselor din tara unde Lem's nu este inca prezent, largirea portofoliului de produse si dezvoltarea capacitatii de productie.

Pe langa acestea, Alexandru Rizea ia in calcul si organizarea unei activitati de export.

"Pana acum ponderea exporturilor in vanzarile noastre a fost foarte mica. Intentionam ca in acest an sa organizam un departament de export si sa incepem o activitate sustinuta in acest sens", a intarit acesta.

Media cosului de cumparaturi este de 2.200 lei

Portofoliul de produse Lemet contine programe modulare de mobilier complete pentru living, dormitor, bucatarie, hol si dining, precum si o gama extinsa de zeci de modele de canapele, fotolii, mese, scaune si saltele.

Cele mai populare produse sunt bucataria Gazelle, programul de living si dormitor Domino si tapiteria (canapele, coltare si fotolii), iar cosul mediu de cumparaturi din magazinele Lem's este de 2.200 lei.

"Diversificarea portofoliului de produse este un punct foarte important pentru noi in care investim in ficare an foarte multa pasiune si energie. Numai in 2016 am introdus o colectie completa de scaune de birou si am innoit oferta de dormitoare, precum si produse de tapiterie cu noi modele de canapele, inclusv cu recliner. Daca in 2008 aveam in portofoliu 800 de produse individuale, astazi oferta noastra este de 12.000 de produse individuale de mobilier", a incheiat Alexandru Rizea

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua LEM'S are cea mai mare acoperire la nivel national, aproximativ 70.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii.

Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem's activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 40.000 mp.

Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#Lems investitii, #mobila Lems, #Alexandru Rizea Lems , #Afaceri de succes