Anvergura, in topul serviciilor pentru evenimente

Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 11:20
1524 citiri

In general, prima impresie conteaza, iar modul in care am fost organizat si desfasurat un eveniment devine cartea noastra de vizita. Cu alte cuvinte, atmosfera, continutul si calitatea evenimentului ne descriu in mod direct.

Din seria oamenilor care nu fac rabat la calitate, intalnim echipa Anvergura - cunoscuta deja in marile orase ale tarii pentru productii video de top, live broadcast, sonorizari, filmari aeriene si chiar voice-over.

Participa si sustin din punct de vedere tehnic evenimentele si proiectele la care sunt solicitati - de la conferinte de presa, evenimente de business sau evenimente private, pana la festivaluri, concerte si nunti.

In acelasi context, echipa este deja apreciata pentru faptul ca fiecare detaliu este discutat, stabilit si planificat, astfel incat, in ziua evenimentului sa nu existe confuzii sau dezorganizare: "Ne tratam clientii cu aceeasi seriozitate, fie ca bugetul unuia este mai mic, iar al celuilalt este mai mare", spun membrii echipei.

Echipamentele performante ale Anvergura sunt folosite, in special, in realizarea filmarilor de evenimente - cu montaj si editare video, corectie digitala de culoare si post-procesare sunet, respectiv sonorizarea evenimentului, cu boxe si subwoofere, mixere audio, microfoane, lavaliere, microfoane, head-set-uri si cabluri pentru acoperirea intregii suprafete.

Indiferent de locatia evenimentului, transmisia LIVE realizata de catre Anvergura nu va fi intrerupta, avand posibilitatea de a fi preluat de televiziuni sau transmis in online pe platforme de socializare sau pe platforma proprie, la calitate FullHD sau 4K - pentru ca cei de acasa sau cei care nu au putut ajunge la eveniment din diverse motive sa va sustina si sa intre in atmosfera.

"Majoritatea clientilor nostri transmit live evenimentele pe Facebook, Youtube, respectiv pe site-ul companiei. Avem posibilitatea sa oferim clientilor si platforma necesara pentru a monetiza vizualizarile prin metoda pay-per-view, in care fiecare utilizator plateste pentru vizualizare inainte de eveniment, primeste un user si o parola valabile pe platforma respectiva, dupa care poate urmari fara probleme sau intreruperi live-ul", spune Sebastian Iosub, Manager Anvergura.

Luminile, scena si chiar generatoarele de curent sunt asigurate de catre ANVERGURA - de la reflectoare de televiziune de diferite intensitati, lumini de decor, LED-uri de diferite culori, Moving Beam-uri, pana la mixer de lumini, lumini arhitecturale si softbox-uri pentru studio - avand rolul de a complete cadrul.

De asemenea, se inchiria si echipamente audio-foto-video: incepand cu aparate foto-video, DSLR/Mirorless, obiective, lumini sau drone, pana la sisteme de transmisie LIVE, macara TV, decor si sisteme de stabilizare - toate la preturi accesibile, pentru orice tip de eveniment.

Spre deosebire de alte companii, atunci cand vine vorba despre transmisiuni live prelungite sau situatii care necesita mai mult timp si implicare, ora din contract nu conteaza pentru ei:

"Cu totii stim ca multe dintre companiile de acest tip, atunci cand le solicitam, isi desfasoara activitatea conform orelor de pe contract - nimic mai mult, nimic mai putin. In cazul unei prelungiri neasteptate, acestia isi pot lua grijile si echipamentele odata cu terminarea programului, iar desfasurarea evenimentului risca sa fie perturbata.

La Anvergura, evenimentele cu transmisii live nu sunt cotate pe ora; daca evenimentul se decaleaza cu o ora sau dureaza mai mult decat a fost estimat initiat, clientul nu va trebui sa plateasca nimic", spune Sebastian Iosub, Anvergura.

Sebastian, cum anume crezi ca ar arata o transmisie live peste 10 ani, spre exemplu? Ce ar fi de imbunatatit?

"In primul rand, consider ca peste 10 ani, viteza internetului va creste si vom putea realiza transmisii live in format 4K la scara larga. Chiar daca noi realizam deja transmisii live 4K, viteza de internet a celui care priveste poate fi insuficienta pentru ca el sa poata viziona 4K, iar calitatea video-ului scade direct proportional cu viteza de internet a privitorului. In momentul de fata, Facebook limiteaza fluxul video la HD.

In al doilea rand, cred ca se va simplifica destul de mult procesul de transmitere live pe anumite retele de socializare, dar vor exista si anumite restrictii asupra contentului care este prezentat".

In final, cert este ca viitorul pare sa fie promitator in ceea ce priveste transmisiunile live, modul de organizare poate fi imbunatatit, iar alegerile pot fi luate mai repede. Mai ales cand stii deja despre Anvergura.

Pentru proiecte, materiale sau chiar si o vizita la studio, ii gasesti pe Bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti. Sau la orice eveniment de anvergura din tara.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#filmari evenimente, #live evenimente, #echipamente foto video , #Afaceri de succes