Fly Rent Bucuresti - partenerul tau de incredere in inchirieri auto

Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 14:23
1701 citiri

Infiintata in 2001, Fly Rent a Car Bucuresti este una dintre cele mai experimentate si profesionale companii implicate in inchirierea masinilor in Romania.

Cele mai bune servicii din capitala, oferind servicii personale de preluare auto direct de la aeroportul Henri Coanda Bucuresti, aeroportul Baneasa sau din centrul capitalei, de asemenea, predare si preluare auto oriunde in tara.

Platforma fly-rent.ro dispune de oferte ce includ discounturi de 10% pentru inchiriere auto pentru o perioada de 9 zile, 15% pentru o perioada de 16 zile si 20% reducere la inchrieri auto peste 30 zile.

In plus, serviciile de inchirieri auto Bucuresti include oferta de inchiriere auto cu sofer. Autoturismele Fly Rent sunt modele noi cu ultima tehnologie, navigatie, plus optional asigurare full casco si scaun copil.

Compania inregistreaza un numar de 10 clienti pe zi, lunar 350 de clienti, iar anual se ridica la un numar impresionant de peste 4500.

La compania Fly Rent veti gasi o flota de masini noi dintr-o mare varietate, de la masini compacte, de dimensiuni medii, hatchbackuri, pana la SUV-uri: BMW X1 4X4, Citroen C4 Automat, Peugeot 308 BK, Citroen C4 HB, Renault Clio, Peugeot 308.

In functie de serviciile dorite si preferintele clientelei, Inchrieri auto Bucuresti ofera atat masini cu cutie manuala, cat si autovehicule cu cutie automata.

De asemenea, puteti sa va alegeti preferintele si in ceea ce priveste combustibilul folosit de automobil: benzina sau motorina. Preturile de inchiriere auto variaza in functie de marca, model si, nu in ultimul rand, de perioada de inchiriere a masinii dorite.

Inchirieri masini Bucuresti investeste eforturi considerabile in imbunatatirea serviciilor si construirea de relatii de durata cu clientii. Reprezentantii Fly Rent a car Otopeni sunt gata sa va ajute la fiecare dintre locatile de predare-preluare auto.

Indiferent daca este o vizita de afaceri sau de placere, inchiriati o masina de la Fly Rent pentru a va face vizita in Bucuresti sau oriunde in Romania mai placuta, mai usoara si nu in ultimul rand, mai confortabila.

Inchirieri auto Bucuresti va ofera autoturisme de inchiriat in cele mai importante aeroporturi nationale: Baneasa si Henri Coanda, de asemenea, avem sediu in centrul capitalei.

Serviciile de inchirieri masini Bucuresti vin in intampinarea nevoilor tuturor persoanelor dornice sa inchirieze o masina pentru o intalnire de afaceri sau pentru a vizita tara.

Rezerva un autoturism online in Bucuresti centru si Bucuresti aeroport pentru a beneficia de o gama variata de masini la preturi avantajoase si exploreaza capitala Romaniei si imprejurimile acesteia.

Pentru termeni si conditii, cat si detalii despre procedura de inchiriere auto Bucuresti, puteti lua legatura telefonic, prin e-mail sau vizitatand platforma online a companiei.

Compania Fly Rent ofera serviciile de inchirieri auto la nivel national si in principalele aeroporturi din tara: "Henri Coanda" - Otopeni si aeroportul Baneasa - "Aurel Vlaicu" in Bucuresti.

Flota de inchirieri auto Otopeni destinata transportului intern si extern este diversificata si este formata din masini mici (Renault Clio), medii (Peugeot 308 si 308 BK, Citroen C4 HB si automat,) si suv-uri sport 4x4 (BMW X1 4x4), la tarife avantajoase incepand de la segmentul economic pana la cel premium fiind un important furnizor de servicii inchirieri auto.

Daca sunteti din Bucuresti sau in vizita si aveti nevoie de servicii inchirieri auto, nu ezitati sa contactati compania Fly-rent de inchirieri auto Bucuresti si cu siguranta nu veti fi dezamagiti!

Este necesar sa stiti ca preturile pe care compania de inchirieri masini Bucuresti le practica sunt cele mai accesibile de pe piata inchirierilor auto din capitala, ceea ce inseamna ca unele clase de autoturisme sunt foarte solicitate pentru a fi inchiriate.

Cu cat luati legatura mai repede cu reprezentantii inchirieri masini Otopeni, cu atat mai repede veti putea inchiria automobilul pe care il doriti la pretul cel mai mic si la data la care doriti dumneavoastra.

Pentru detalii si informatii necesare echipa Fly-rent, servicii de inchirieri auto Bucuresti, va sta la dispozitie pe platforma https://www.fly-rent.ro/, e-mail: office@fly-rent.ro si telefon: 0734.869.752.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#inchirieri auto Bucuresti Otopeni , #Afaceri de succes