Inovatia care te ajuta in business

Luni, 27 Martie 2017, ora 17:44
1601 citiri
Inovatia care te ajuta in business

Inovatia face diferenta intre lideri si manageri. Pornind de la aceasta realitate, Biz Innovation prezinta an de an inovatorii si companiile care dicteaza noile reguli ale economiei.

Conferinta reuneste reprezentanti ai industriei ITC, investitori, directori de dezvoltare, consultanti in inovatie, antreprenori si cercetatori, intr-o dezbatere despre cloud, mobile, inteligenta artificiala si Internet of Things (IoT).

Descopera viziunea care duce afacerile la urmatorul nivel. Vino pe 10 Aprilie la Biz Innovation Forum si afla inovatiile si modele de business care schimba lumea!

Dintre vorbitorii conferintei ii amintim pe: Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia; Cornel Amariei, Inventator, Antreprenor; Razvan Tapu, Senior Manager Business Development & Strategic Initiatives, Stefanini; Magda Ropotan, Consultant in inovatie; Bogdan Bocse, Co-founder, VisageCloud; Cosmin Nicula, Co-founder, VisageCloud; Branislav Bibic, Managing Director, Philip Morris Romania; Ionut Budisteanu, Inventator.

Evenimentul va avea loc pe 10 Aprilie 2017, la ARCUB, Bucuresti. Mai multe detalii regasiti pe site-ul evenimentului Biz Innovation Forum.

Ai intrebari pentru speakerii conferintei? Contacteaza-ne la lelia.petrescu@revistabiz.ro

si le vom adresa acestora, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei. Pentru alte detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la aceeasi adresa de contact.

Despre Biz

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera continut viu si abordari unice asupra mediului de afaceri local si international.

Lansata in 2000, Biz este prima revista de afaceri din Romania care a schimbat printul romanesc prin importante premiere si proiecte speciale. Revista are ca public tinta top manageri, antreprenori si profesionisti ai mediului de business. Tirajul este de 10.000 de exemplare pe numar, dintre care peste 7.500 sunt abonamente.

In premiera absoluta in designul romanesc, in toamna anului 2015, Brandient si Biz au castigat legendarul Red Dot Design Award, in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competitii internationale de design.

Revista Biz se distribuie in zonele urbane din tara, fiind disponibila in retelele Inmedio - Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioscurile de presa, aeroport (Tarom: Business Lounge, porti de imbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) si reteaua de benzinarii Agip.

www.revistabiz.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Biz Innovation Forum 2017 , #Afaceri de succes