Operatorul roman de pariuri Superbet intra in forta pe piata din Polonia cu 50 de agentii

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 14:40
3304 citiri
Operatorul roman de pariuri Superbet intra in forta pe piata din Polonia cu 50 de agentii
Foto: CC0 Creative Commons

Operatorul de pariuri sportive Superbet, cu obligatiuni emise din aceasta toamna pe piata alternativa AeRO de la Bucuresti, si-a lansat, marti, la Varsovia, in mod oficial, operatiunile pe piata din Polonia, devenind astfel singurul operator strain autorizat sa functioneze pe piata poloneza.

Evenimentul, organizat in incinta Stadionului National din Varsovia, considerat "geamanul" Arenei Nationale din Bucuresti din perspectiva arhitecturii interioare si exterioare, a beneficiat de audienta a circa 40 de jurnalisti polonezi veniti din intreaga tara, precum si a atasatului comercial al Ambasadei Romaniei in Polonia, Botond-Levente Kövessi, respectiv a ambasadorului brandului Superbet in Polonia, fosta glorie a fotbalului polonez, portarul Jerzy Dudek.

Odata cu obtinerea licentei de operare pentru Superbet Polonia, operatorul de jocuri de noroc va inaugura, in cursul acestei saptamani, primele agentii din Polonia, iar principalele orase in care brandul romanesc va fi prezent sunt Varsovia, Katowice, Cracovia, Wroclaw, Poznan si Gdansk.

Compania estimeaza ca, pana la finele acestui an, numarul agentiilor deschise pe teritoriul Poloniei va fi de 50, iar pana la debutul Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 sa fie functionale 100 de astfel de agentii.

"Speram ca, pana la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, sa avem functionale 100 de agentii. In prima parte a anului viitor, vom primi foarte probabil si licenta pentru a opera online si vom lansa superbet.pl. Tot anul viitor vom intra pe piata din Slovacia si Serbia. Obiectivul Superbet si al meu este sa exportam in Europa Centrala si de Est acest succes antreprenorial romanesc. Suntem aici cu o poveste de succes pe care o avem deja in Romania si pe care am hotarat sa o aducem si aici, in Polonia. In Romania, exista foarte multi jucatori si ne dorim sa replicam acest lucru si aici. Nu suntem aici doar pentru a testa piata, ci vrem sa ramanem pe termen foarte lung in Polonia. Vrem sa oferim aceleasi standarde de calitate in Polonia, ca si in Romania", a sustinut, in cadrul conferintei de lansare, directorul general al Superbet Romania, Vlad Ardeleanu.

La randul sau, Ales Dobes, CEO al Superbet Polonia, a subliniat ca potentialul pietei poloneze este unul foarte mare, iar pariorii din aceasta tara beneficiaza de o oferta competitiva.

"Piata poloneza are un potential urias si este cea mai mare din regiunea Europei Centrale si de Est, de aceea este foarte importanta pentru noi. Vrem sa exploatam cat mai mult acest potential, mai ales dupa adoptarea noilor reglementari care o fac si mai atractiva. Obtinerea licentei pentru un operator strain nu a fost deloc un demers usor, dar licentierea nu garanteaza succesul. Asa ca am conceput o oferta speciala pentru pariorii polonezi care cred ca este extrem de competitiva si satisface si cei mai pretentiosi jucatori. Compania noastra impartaseste aceleasi valori si vrem sa le oferim pariorilor experiente memorabile si satisfactii alaturi de Superbet", a spus Dobes.

Ambasadorul brandului Superbet in Polonia este fotbalistul Jerzy Dudek, fosta vedeta a campionatului englez (portar al echipei Liverpool) si fost goalkeeper al echipei nationale a Poloniei.

"Am castigat Liga Campionilor alaturi de Liverpool, iar cu Real Madrid am obtinut Cupa in puternicul campionat spaniol. Acum, jucand pentru Superbet, scopul este sa incerc sa schimb modul in care arata astazi piata pariurilor sportive in Polonia. Superbet aduce noi standarde de calitate si incredere, valori pe care le-am pus pe primul loc si ca fotbalist", a afirmat Dudek.

Compania-mama a Superbet Polonia a fost fondata in anul 2008 de catre Sacha Dragic, care, la ora actuala, este CEO al intregului grup de firme.

Superbet este, in prezent, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din Romania, cu o retea de aproape 1.000 de agentii in toata tara, dintre care peste 600 retail. Afacerea companiei la nivel national este consolidata sub Superbet Holding Romania, care opereaza patru branduri de retail, respectiv: Superbet - cu 630 de agentii, BetArena (peste 200), GoBet (120) si Magic Jackpot - brandul de sloturi.

La ora actuala, grupul Superbet are peste 2.500 de angajati in birourile din Romania, dintre care 1.800 lucreaza pentru brandul Superbet.

In 2017, compania a platit catre bugetul de stat taxe si impozite peste 35 de milioane de euro, fata de 26 de milioane de euro, anul trecut.

Incepand din 20 septembrie 2017, compania a emis obligatiuni pe AeRO - Sistemul Alternativ de Tranzactionare administrat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu simbolul SBG20. Emisiunea de obligatiuni in valoare de 9,6 milioane de lei a fost vanduta unor investitori romani, cu scadenta in anul 2020, cu o rata fixa a dobanzii de 12% pe an.

Potrivit datelor publicate pe Bursa de Valori Bucuresti, la 30 iunie 2017, Grupul Superbet a raportat un profit de 34.689.704 lei, fata de 7.549.414 lei inregistrat la 1 ianuarie 2017. De asemenea, in primele sase luni ale anului, compania a inregistrat o cifra de afaceri de circa 131 milioane de lei, in crestere cu 19,31% in comparatie cu aceeasi perioada din anul anterior.

Industria jocurilor de noroc este una dintre cele mai reglementate si transparente in Romania, prin intermediul OUG 77/2009, precum si prin crearea, in 2013, a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN)

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#Superbet agentii Polonia , #Afaceri de succes