Producatorul de ferestre Barrier isi face lansarea pe piata externa

Marti, 31 Martie 2015, ora 16:29
1674 citiri
Producatorul de ferestre Barrier isi face lansarea pe piata externa

Barrier, detinatorul celui mai modern complex de productie de ferestre si usi din Romania, a participat pentru prima data la Targul Made Expo 2015, expozitie internationala de arhitectura, design si constructii, care s-a desfasurat la Milano in perioada 18-21 martie 2015.

Un eveniment de anvergura la nivel european ce a insumat un numar de peste 200.000 vizitatori, cu peste 65.000 mp dedicati spatiilor expozitionale, mai mult de 1100 intalniri B2B si un numar de 1.450 de companii prezente.

Pentru prima sa intrare oficiala pe piata italiana, Barrier a decis sa aleaga un stand de prezentare elegant, care sa puna in valoare produsele si calitatile acestora, avand o suprafata de 160 mp.

Sistemele de usi si ferestre din gama Barrier pentru Italia au fost prezentate individual punand accent pe caracteristicile fiecaruia. In total au fost prezentate 18 exponate - ferestre, usi si usi sectionale.

Noutatea anului 2015 din partea Barrier sunt produsele din gama Barrier 80+, fiind prima firma din Romania ce introduce in productie ferestre si usi realizate cu noul profil de sinteza din PVC Synego, de la REHAU.

Barrier profita de aceasta ocazie pentru a se face cunoscuta pe piata europeana, a se apropia de clientii si furnizori sai.

"Suntem mandri de ceea ce Barrier a realizat pana acum, iar ambitia ne mobilizeaza sa continuam. Astazi inauguram prima participare a companiei noastre la un targ international de prestigiu, pe o piata inalt concurentiala, cum este cea europeana, in particular cea italiana. Nivelul tehnologic, calitatea materialelor folosite, profesionalismul echipei Barrier, ne permit sa prezentam cu mandrie produsele noastre pietei italiene, cu o selectie care sa raspunda particularitatilor de business, functionale, dar si climatice. Dorim sa informam piata, potentialii parteneri despre cine suntem, despre ce facem si care sunt caracteristicile produselor noastre", declara domnul Gigi Iacob, directorul de export Barrier, la inaugurarea standului companiei la MADE EXPO Milano 2015.

Cu o investitie de peste 5 milioane de euro in 2014 in centrul de productie de la Bacau, cu o capacitate de 700-1000 de ferestre de pe zi si cu un plan maret de a avea deschise peste 100 de francize in tara, Barrier se indreapta rapid spre pozitia de lider al tamplariei in Romania, urmandu-si cursul firesc al dezvoltarii la nivel european.

www.barrier.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Barrier piata europeana, #producator ferestre Barrier , #Afaceri de succes